Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja kupuję rozmiar 4, więc mam 66 sztuk w opakowaniu. To wychodzi 0,58 zł / szt. Tyle samo co bordowe Rossmanny, a taniej niż Pampersy więc nie opłaca mi się zmieniać pieluch.

pani poleciła ziajke-3,90 w sprayu(tez po 12m-cach ale to juz nie długo
); pytała czy uzywamy czegos z ziajki bo wtedy mniejsze ryzyko alergii na specyfik a ze uzywamy to wziełam, na dodatek sprawdziłam składy tych po 12 miesiacach i nieczym prócz ceny sie nie róznia.Wamo no no to faktycznie! trzeba zawsze znalesc jakiejs najodpowiedniejsze, a pozniej juz czlowiek sie przyzwyczaja
powiem Ci ja tu nawet nie widzialam nigdy tego sklepu costco - wiec nawet nie mialabym niestety takiej mozliwosci :/ ale cena naprawde SUPER!!!!! pobija wszystkie inne! a nie wiesz ile wlasnie Pampersy baby dry kosztuja w tym "costco"?
no ale poki co kupujemy wlasnie Pampersy po 144![]()

Ewa ja tez sie skusiłam, kupujesz te fioletowe?(my 4-ki) i tez polecam, mała nie ma wielkiego dupska jak w huggisach(classic), wogóle sa fajowskienaczytałam sie na forum wiele dobrego o tych pieluchach tesco i wkońcu postanowiłam tez je kupic i zobaczyc co to za cudo. no i musze wam powiedziec ze są naprawdę bardzo fajne,mieciutkie jak pampersy,przewiewne i ładnie chłoną dlatego z czystym sumieniem GORĄCO POLECAM
no i cena nie do pobicia, 25 zł za opakowanie 52 sztuki to nie 47 które płaciłam za pampersa.