gosia321
Fanka BB :)
Lile a moze jedz na IPide we wtorek na wizyte, dla wlasnego spokoju. Mam ostre bole brzucha, ciagle mi zimno i zle sie czuje..
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lile a moze jedz na IPide we wtorek na wizyte, dla wlasnego spokoju. Mam ostre bole brzucha, ciagle mi zimno i zle sie czuje..
Kochana miejmy nadzieje ze ta ustawa jednak nie przejdzieDziewczyny myślicie że są jakieś szanse że zmiany w ustawie o in vitro nie przejdą? Jak się tylko o tym dowiedziałam to nie mogę o niczym innym przestać myślećSzlag mnie trafia na tej jeb... kraj. Znacie jakaś dobrą klinikę w Czechach? Najbliżej miałabym do Gyncentrum... Będę musiała z moim ginekologiem pogadać no chyba że nasze kliniki przeniosą się za granicę
Moje małe bliźniaki dokuczają mamusi. ?ide we wtorek na wizyte, dla wlasnego spokoju. Mam ostre bole brzucha, ciagle mi zimno i zle sie czuje..
Dziewczyny myślicie że są jakieś szanse że zmiany w ustawie o in vitro nie przejdą? Jak się tylko o tym dowiedziałam to nie mogę o niczym innym przestać myślećSzlag mnie trafia na tej jeb... kraj. Znacie jakaś dobrą klinikę w Czechach? Najbliżej miałabym do Gyncentrum... Będę musiała z moim ginekologiem pogadać no chyba że nasze kliniki przeniosą się za granicę
To moja 18 rocznica ślubu, małżeństwo szczęśliwe to i dla Ciebie może będzie dobry dzieńNo i przywiozłam moje dziecię do domu.
Śliczny 2 dniowy 4 komorowy embrionekDziś leżę i ściskam nóżki .
Dziękuję dziewczęta za kciuki tańce i modlitwę. I tak proszę co dzień.
3 październik beta prawdę nam powieZobacz załącznik 773595
Wszystkiego najlepszego :*To moja 18 rocznica ślubu, małżeństwo szczęśliwe to i dla Ciebie może będzie dobry dzieńz Tobą w modlitwie