ema51
Fanka BB :)
Lez lezLeżę na boczku i mocno nóżki zaciskam![]()
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Lez lezLeżę na boczku i mocno nóżki zaciskam![]()
Bede do niej gadać na pewnoMow duzo do kropeczki jaka bedziesz wspaniala mama...i ze pozwalasz ,,pokąsać" sie przez nia![]()
Ja tez godz z hakiem będę jechać a sama jestem więc muszę sama wrócić jakośLez lezja niestety jeszcze dwie godz po transferze w aucie... A potem powrot do domku i lobuziaka malego wiec pewnie z lezenia nici... Tyle tylko ze do testu bez pracy...
A jedz...zadowolona mamusia to zadowolona kropeczka...smacznego...Bede do niej gadać na pewnoi myślę żeby po drodze do domu nakarmić go czymś pysznym bo troszkę zglodnialam ☺
To skorzystaj ze sama i glosno spiewaj do swojej kropki...nikt cie nie skrytykuje jak bys przypadkiem falszowala...Ja tez godz z hakiem będę jechać a sama jestem więc muszę sama wrócić jakoś
Klasa 1 ale blastocyta??? Kurka mnie po transferze świeżakow nie kazali jechać i od razu z fotela poszłam SikuJagodaa bedzie dobrze... Mi juz zostaly teraz fwa zarodki klasy 1... Niby slabe ale licze na dwoje wspanialych dzieci
Nie nakręcaj się niepotrzebnieKlasa 1 ale blastocyta??? Kurka mnie po transferze świeżakow nie kazali jechać i od razu z fotela poszłam Siku(( moze to źle właśnie..
A to masz lezakowanie w klinice? W mojej sie tego nie stosuje... 5 min na fotelu i juz... Twierdzi lekarz ze nie da sie zgubic zarodkaJa tez godz z hakiem będę jechać a sama jestem więc muszę sama wrócić jakoś