• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Skaba1 GRATULACJE!!!!

Dziewczyny ja niestety nie dolacze do marcowek. Dostalam dzisiaj @. Ale najdziwniejsze jest to, ze objawy mialam jak w ciazy (prawie):-)
Buzi@k moze razem bedziemy kwietniowkami?:confused2:

reklama
Wtajcie drogie staraczki i szczęśliwe marcowe mamuśki, Skaba1 wielkie GRATULACJE:tak:.
Chciałabym do was dołączyć moje testowanko dopiero przede mną za póltora tygodnia. Trzymajcie kciuki.
Drogie staraczki ja za was wszystkie trzymam kciuki, żebyśmy się wszystkie spotkały na forum przyszłe mamuśki i to juz niedługo. Papa całuski;-)

Też chciałabym do was dołączyć...,testowako może na dniach..?!Ale to się okaże po niedzieli...Mamy juz ślicznego prawie dwulatka,..i dwa aniołki w niebie.No ale synuś chce rodzeństwo,więc my robimy co możemy....
Trzymam za was kcióki dziewczyny,za siebie też,..no i oczywiscie gratuluję tym,którym się już udało!!!
papa!

;-)Dziewczyny, ja chyba dam sobie spokoj, nie bede o tym po prostu myslec, tak jak za pierwszym razem. Bedzie to bedzie i juz:-):-):-)

Pozdrowionka dla wszystkich staraczek:-D:rofl2:

No witam wszystkie starajace!
no i...... 2krechy! przed chwilą zrobiłam test,i aż się rozpłakałam...bo odrazu STRACH!
Ale muszę być dobrej myśli...
Jeszcze nie ochłonęłam...
papa!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry