Koniczyna82
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje GRATULACJE to beta tylko formalnoscDzięki , zrobiłam dziś test są 2 kreski !
Mam blisko domu gabinet terapii manualnej i masażu wybieram się tam w piątek zapytać czy maja jakieś zabiegi czy masaże czy tym podobne na kręgosłup dla ciężarnychRybko ale ktos kto zajmuje sie kinezkotapingiem w twojej okolicy na pewno jest. To by moglo ci pomoc bo odciazy troche miesnie![]()
Dzień dobryHm siku chodze czesto ale tez duzo pije wiec to chyba nie bede brac jako objawmialam dwa dni gdzie mnie brzuch bolal miesiaczkowo a wczoraj juz chyba z dwa razy mnie zabolal przez caly dzien i w nocy raz przez 2min... i strasznie wzdety brzuch mam, wygladam jak w 3 miesiacu [emoji3][emoji3][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje kochana mamusiuDzięki , zrobiłam dziś test są 2 kreski !
Jak jestes trudnym przypadkiem to idz prosto do profesora. Ogolnie to koniecznie idz do invicty. Maja najlepsze laboratorium i oni byli pierwsi z PGD...
Dzięki , zrobiłam dziś test są 2 kreski !
6 dzień po transferze dwóch blastocyst. Trzymajcie kciuki żeby beta rosła, jutro pójdę zrobić.Gratulacje kochana mamusiu
a ktory to dzien ?
Kochana ja jestem w Novum u dr Obuchowskiej.Dziewczyny nie wiem czy nie oszalałam ale dziś nad ranem obudziłam się i... Nie mogłam się uspokoić dopóki nie postanowiłam że jednak spróbuje udać się do invicty. Szczególne, że wyczytałam, że oni mają tam jakaś dodatkowa metodę na wybieranie plemników - FAMSI. I maja bardzo przejrzysty cennik, w invimedzie o nic nie mogę się dowiedzieć konkretnie. Mam mało czasu bo okres teoretycznie za tydzień a dziś święto ale może uda mi się dostać. Polećcie mi proszę do kogo iść. Beatko, jak ta twoja lekarka się nazywa?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom