reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po transferze. Niestety mój kropuś nie rowija się tak jakbym chciała- wczoraj był klasy B2, dziś tylko C5. Nie wiem czy jest jakaś nadzieja. Jestem załamana, bo jajka na wyczerpaniu. Zrobiliśmy dodatkowo embryoglue i nacinanie otoczki, w zeszłym cyklu miałam scratching endometrium- może to coś pomoże. Jestem zła, że nie zrobili mi transferu w drugim dniu:(

Powodzenia emeczka79 i nie martw się na zapas, zobaczysz będzie dobrze [emoji8] Kiedy się testujesz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam ze tak z nienacka ale ja na słówko. U mnie ryzyko ZD było 1:29 - dziecko mam zdrowe. Napisz na wątku ciążowym "Amniopunkcja robić czy nie" mi dziewczyny pomogły w trudnych chwilach i dzieliły sie swoimi doświadczeniami. Dopóki nie masz wyniku jest nadzieja.

Dzieki, w nocy poczytam. A inne zespoły jak u Ciebie wyszły ?
U mnie najmniejsze prawdopodobieństwo jest na ZD. W ogole jak czytam rożne fora to mało jest wyników na ZE i ZP, a tego ze na ZP jest tak duże ryzyko to w ogole nie widziałam....

Emeczka na jestem na forum w klinice od przypadków beznadziejnych .Jest bardzo droga ponoć najlepsza i trafiają tam dziewczyny co w innych klinikach proponowali tylko juz kd.
Tam 70% ma takie zarodki jak Ty i są z nich ciążę i śliczne różowe bobasy .
Teraz tylko spokój może Cię uratować.
Głowa do góry

Gosia ktoś mi kiedy podwiedził takie gorzkiej słowa ale dające nadzieje" los nam zsyła tyle cierpienia ile jesteśmy w stanie znieść ...." uda ci się zobaczysz !!

reklama
Dzieki, w nocy poczytam. A inne zespoły jak u Ciebie wyszły ?
U mnie najmniejsze prawdopodobieństwo jest na ZD. W ogole jak czytam rożne fora to mało jest wyników na ZE i ZP, a tego ze na ZP jest tak duże ryzyko to w ogole nie widziałam....

Wiesz co? Ja zupelnie nie rozumiem twoich wynikow. Tak na moj rozum. Kazda z tych chorob to problem w innym chromosomie. I co? Nagle wszystko? Cos z czego licza ma wplyw na taki wynik... hcg? Moze to jest tak bez sensu bo po prostu sensu nie ma?

Do góry