reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny Jestem tu pierwszy raz...myślałam że się nie odważę ale czekanie i myśli w głowie Mnie dobijają. W poniedziałek miałam transfer dwóch świeżych zarodków 8A i 8B w trzeciej dobie IMSI. Wiem że to jak loteria i nikt nam nigdy gwarancji nie da ale czy są tu dziewczyny które miały takie zarodki i się udało. Wiem że może to fatalnie zabrzmi ale po tylu latach brak mi wiary że się uda ...

Dzieki Gosiu, ja tez tule, wiesz co przezywam... :( Teraz zastanawiam sie co dalej, na pewno bedziemy mieli wizyte po niepowodzeniu i ok, mozemy probowac dalej, tylko tak sobie mysle jak to wszystko ogarnac, przede wszystkim finansowo.
U nas pomagaja rodzice wiec mamy troche latwiej juz sie zobligowali ze znowu pomoga :*
Tylko ze to chyba nie do konca jest tez takie fajne bo nie dosc ze placze za niepowodzenie to jeszcze mi przykro ze oni tak pomagali i dupa.
Narazie 3 miesiace przerwy
Znowu suplementacja czyli witajcie koszyki wypchane lekami :)

Hej Dziewczyny, jestem tu nowa :)
Chcialam Was dopytac sie jak czulyście sie po transferze? U mnie 5 dpt, troche sie martwie..brzuch mnie pobolewa jak na @ i pojawily sie uplawy....

Witaj w grupie [emoji4] Ja jestem właśnie 4 dpt i zaraz po transferze bolał mnie brzuch ale to jeszcze po punkcji... a teraz tylko czasami mnie zakłuje jajnik nie wiem czy to dobrze czy źle...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj w grupie [emoji4] Ja jestem właśnie 4 dpt i zaraz po transferze bolał mnie brzuch ale to jeszcze po punkcji... a teraz tylko czasami mnie zakłuje jajnik nie wiem czy to dobrze czy źle...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Mnie też od czasu do czasu coś tam za kuje i za boli ale Ja sobie tłumacze że to leki bo kiedyś już brałam Duphaston i on mi robił takie rewolucje że rękę bym se dała obciąć że to objawy a później nic :/ A chodzisz do pracy bo Ja się wyłączyłam i leżę w domu ale to Mnie chyba jeszcze bardziej dobija

reklama
Cześć Dziewczyny Jestem tu pierwszy raz...myślałam że się nie odważę ale czekanie i myśli w głowie Mnie dobijają. W poniedziałek miałam transfer dwóch świeżych zarodków 8A i 8B w trzeciej dobie IMSI. Wiem że to jak loteria i nikt nam nigdy gwarancji nie da ale czy są tu dziewczyny które miały takie zarodki i się udało. Wiem że może to fatalnie zabrzmi ale po tylu latach brak mi wiary że się uda ...
Cześć Ropuszka, każda z nas wie, że wiara, że się uda jest bardzo trudna. Wierzę w Twoje Kropusie, Ty też musisz uwierzyć:)

Do góry