reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wendi jak się czujesz
Jezeli chodzi o mnie to czuje sie fatalnie jestem chora zapalenie zatok a najgorsze jest to za po 14dc nie biore lekow zadnych wiec mecze sie z kazdym bolem glowy a boli mnie czesto i nie lekko a teraz te zatoki leczone tylko sprayem do nosa tj.woda do nosa to jest masakra a do tego jutro wyjazd wszystko na warjata.
Ale ciasto w piekarniku robie czekoladowa chmure Nigelii pycha

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

reklama
Moj M wlasnie siedzi i pyta z kim pisze mowie ze z dziewczynami a on do mnie"a jak tam siedzi jakos zboczeniec i kaze ci sie dotykac tam.gdzie nie trzeba"[emoji13][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ten to ma pomysly rozbawil mnie.
Takze przyznac sie kto jest czarna owca....hehehhe

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Lux a jak długo bolał Cię brzuch na początku ciąży, bo mnie zaczął bolec dzień przed spodziewaną miesiączką i boli cały czas z przerwami, nie jakoś mocno tak jak na okres, ale trochę mnie to niepokoi czy to napewno normalne.
Aniu mnie tez pobolewa co jakis czas codziennie[emoji14]zaczęlam 6 tydzien 2 dni temu a 16.11 wizyta :)) bedzie dobrze ..mi wszyscy wokół powtarzaja ze to normalne bo dzieja sie tam teraz mega rewolucje :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu mnie tez pobolewa co jakis czas codziennie[emoji14]zaczęlam 6 tydzien 2 dni temu a 16.11 wizyta :)) bedzie dobrze ..mi wszyscy wokół powtarzaja ze to normalne bo dzieja sie tam teraz mega rewolucje :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj jestem w 3 tygodniu 6 dzień. A robiłaś betę Megan?
Ja się zapisałam na 8 grudnia, bo taki termin dostępny był, ale chyba pójdę do innego ginekologa wcześniej. :)

Ze mną się dzieje coś dziwnego. Od wczoraj tak się źle czuję. Kręci mi się w głowie, dziś od rana odruchy wymiotne. Myślałam,ze do pracy nie pójdę... piłam wodę odruch, zjadłam coś odruch. Nie wiem o co chodzi. Od 3 dni, od kiedy @ się skończyła, pobolewa mnie jajnik i podbrzusze. :/

Ze mną się dzieje coś dziwnego. Od wczoraj tak się źle czuję. Kręci mi się w głowie, dziś od rana odruchy wymiotne. Myślałam,ze do pracy nie pójdę... piłam wodę odruch, zjadłam coś odruch. Nie wiem o co chodzi. Od 3 dni, od kiedy @ się skończyła, pobolewa mnie jajnik i podbrzusze. :/
Nie dobrze moze przemeczenie moze jakis wirus czy co. A moze przechodzilas jakies przeziebienie ...moze jakas nie do konca rozwinieta jelitowka

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

A @ była normalna? Moze to ciąża a @ to tylko plamienia? Moze siknij?
Ewentualnie jelitówka sie zbliża..

reklama
A @ była normalna? Moze to ciąża a @ to tylko plamienia? Moze siknij?
Ewentualnie jelitówka sie zbliża..

Wiesz co Kochana, mnie takie rzeczy nie łapią jak jelitowka. Ja praktycznie wcale nie choruje. Miałam 3 dni plamienia, potem 3 dni bo coś leciało, ale nie jakoś dużo i potem 4 dni tylko plamienie skąpe. Już sama nie wiem. Może sikne. Chyba pójdę do gina po tym cyklu.

Do góry