reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
M_ania teraz się uda :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki
Tobie też tego życzę
Jak wszystkim tu zresztą i za wszystkie mocno trzymam kciuki &&&&&&

10 grudnia mam urodziny, więc może los zechce mi dać wyjątkowy prezent [emoji16]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Nimitii, pamietam ze łykałaś olej z wiesiołka, powiedz mi z firmy oeraparol masz zwykły czy Oeaparol femina? Bo znalazłam dwa i nie wiem który kupić, czy jest w ogóle jakaś różnica..?

A jakie witaminy polecacie w ciąży? Ja na razie drugi miesiąc łykam tylko kwas foliowy.
Ja też kwas foliowy i gin mówił, że jak wszystko jest ok, to wystarczy :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

O to tym bardziej! Ależ byłoby cudownie :)
Ja się już nie staram wiec cały "baby dust" do reszty wysyłam ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli czujesz że musisz odpuścić zrób to
Dla zdrowia psychicznego

Ja przy poprzednich staraniach odpuściłam po 4 latach, rzuciłam prace i posz/am na swoje, i jak już wszystko było zapięte na ostatni guzik to się udało

Dziś jestem pewna że największym wrpgiem tych starań byłam ja sama a konkretnie moja głowa i jedna myşl ze musi się teraz udać
Otóż nie musi
Wszystko ma swój czas

Dlatego teraz staram się nie spinać
Pójde w tym cyklu spraedzić czy wszystko ok po tych plamieniach i czy jest owulacja i będziemy się starać na luzie

Żal mi tylko córci bo ona czeka na rodzeństwo ale musi być cierpliwa [emoji17]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

reklama
Do góry