Nataliaa93
Fanka BB :)
Ja już po, nie było tak źle
pobrali mi 20 oocytow, teraz czekamy do czwartku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Annemarie no to ładnie zaszalałaśFusun,
rozbujalam sie troche,pobrali 13 komorek,wszystkie dojrzale,10 z nich sie zaplodnilo i podzielilo.Jedna buszuje w brzuchu(taka mam nadzieje) i 9 na lodzie.Nad beta na razie nie mysle bo w zeszly piatek wstrzykiwalam ovitrelle i te piatek znowu ja dostane ,wiec potem musze jeszcze z 12 dni odczekac...wiec cala wiecznosc.Nie stresuje sie na razie bo mam na razie pare podejsc do kryo. Oprocz tego grypa mnie rozlozyla i jakies bakterie...wiec cud bedzie jak przy tej masie lekow,ktore musze brac,kropek zostanie.
Ale nic ,pozostaje dalej walczyc,chociaz to cholernie nierowna walka...wiemy wszystkie.
Ja już po, nie było tak źlepobrali mi 20 oocytow, teraz czekamy do czwartku
Fusun,
rozbujalam sie troche,pobrali 13 komorek,wszystkie dojrzale,10 z nich sie zaplodnilo i podzielilo.Jedna buszuje w brzuchu(taka mam nadzieje) i 9 na lodzie.Nad beta na razie nie mysle bo w zeszly piatek wstrzykiwalam ovitrelle i te piatek znowu ja dostane ,wiec potem musze jeszcze z 12 dni odczekac...wiec cala wiecznosc.Nie stresuje sie na razie bo mam na razie pare podejsc do kryo. Oprocz tego grypa mnie rozlozyla i jakies bakterie...wiec cud bedzie jak przy tej masie lekow,ktore musze brac,kropek zostanie.
Ale nic ,pozostaje dalej walczyc,chociaz to cholernie nierowna walka...wiemy wszystkie.
Gosia, tutaj w DE pod Monachium ,na oczy pani dok. nie widzialam wszystko zalatwiane poczta,mailami i telefonem.
Ja już po, nie było tak źlepobrali mi 20 oocytow, teraz czekamy do czwartku
Trzymam kciyki [emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ładny wynik, dużo zapłodnionych komórek... Może tam gdzie mieszkasz są lepsi specjaliści niż w Polsce?
Dziękuję dziewczynylekarz dzwonił że najprawdopodobniej zapladnia wszystkie, bo mamy słabe parametry nasienia :/ miała która z Was tak?