Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mamuski bylam na cytologi..alez mnie jakos bolala bardzo [emoji58] nwm czym to idzie..to juz 6 chyba moja cyto i nigdy mnie tak nie meczylo po tym badaniu..patrzcie jak nas zasypalo [emoji6]
Mamuski bylam na cytologi..alez mnie jakos bolala bardzo [emoji58] nwm czym to idzie..to juz 6 chyba moja cyto i nigdy mnie tak nie meczylo po tym badaniu..patrzcie jak nas zasypalo [emoji6]
Moze trafiłaś na jakaś mało delikatną położną? Mi sie kiedyś tak zdarzyło i pózniej cały dzień byłam obolała
Ha! U mnie wlasnie i w aptece i na poczcie tabliczki że pierwszeństwo maja weteranie i honorowi dawcy krwi. Uważam że to super ze dawcy sa specjalnie traktowani bo to co robią jest ważne ale jak sie zastanowić dawca to zdrowy silny człowiek wiec a kobieta w ciąży naprawdę moze czuć sie słabo (i tez odwala kawał dobrej roboty!).
A ja już jestem bezsilna [emoji22] wczoraj super a dzisiaj całe śniadanie zwróciłam za 10 minut i teraz mam na stałe przytulanki z toaletą. .. był jeden dzień spokoju . Padam [emoji22]
Ja mam słabszy dzień. Niby czuje ze mdłości juz ustępują ale od dwóch dni strasznie u nas wieje, mam bardzo niskie ciśnienie i strasznie mnie boli głowa.