reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ania nie zalamujemy się. Ja zaraz 37 i też czekam. Zanim do was dolaczylam to wogole myślałam, ze mi odbiło żeby w tym wieku starać się o dziecko. A przy was czuję się normalnie. Wiem, że sa inne pary , które też się starają i nie mają już 25 lat [emoji4] . Także czekamy na 2 kreseczki na święta [emoji4]

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w pracy szykują się zwolnienia od stycznia, więc nie wiem co dalej robić... Tracę nadzieję że się uda...

reklama
Dziękuję dziewczyny dla nas to jest ogromna tragedia. I nie ten dom ale nasze psiaki !boże jak my kochaliśmy te psy !jak można coś takiego zrobić tylko z zazdrości !!!nienawidzę ludzi !!! Nienawidzę takich zwyrodnialców. Moje psiaki serce mi pęka od wczoraj płaczemy wszyscy a ciocia leży w łóżku nie jest w stanie nawet mówić

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanie wiem co czujesz... Ja mam dwie suczki i gdyby im się coś stało, pękło by mi serce. Po śmierci mojej ukochanej suczki cocker spanielki Goldi (odebrał mi ją rak płuc) miałam straszną depresję. Dopiero moja Bella mnie wyciągnęła z tego dołka. Nawet córka nie dała rady :(
Przytulam Cię mocno

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co za wstretni ludzie żeby zrobić takie coś...
Nie mam już swojego
Dziewczyny pomocy !
Nie wiem czy juz jestem przerwrazliwona na swoim punkcie ale z prawej strony jajnika wyczuwam jakby taka grudkę, pobolewal mnie z tej strony brzuch przez pare dni. Jestem teraz w 20dc. Owulacje miałam w 14 dniu cyklu (robiłam test owulacyjny w 13 i były bardzo mocne dwie krechy) przytulanki były w 12, 13, 15dniu... Boje sie ze to moze byc jakis torbiel którego wyczuwam :(:(:( a wizytę u gina mam dopiero 19.12. Czy któraś z Was miała takie cos ???
Ja ma torbiel, teraz ma niecale 3 cm i tez nic nie wyczuwam... Moze wezly chlonne masz poprostu powiekszone ;-)

Ania tule cię przykro mi
Dziękuję Kochana ...
Pojechałam dziś z córką na badania i w tym czasie @ przyszła... Zrobiłam badania hormonów. Wiem, że lepiej by było za dwa dni, ale mamy nawał pracy w robocie i na bank nie dostałabym urlopu... Nie wiem czy dobrze zrobiłam... :( Szlag, wszystko jest nie tak...

Dziękuję dziewczyny dla nas to jest ogromna tragedia. I nie ten dom ale nasze psiaki !boże jak my kochaliśmy te psy !jak można coś takiego zrobić tylko z zazdrości !!!nienawidzę ludzi !!! Nienawidzę takich zwyrodnialców. Moje psiaki serce mi pęka od wczoraj płaczemy wszyscy a ciocia leży w łóżku nie jest w stanie nawet mówić

Bardzo bardzo Ci współczuje... oby sprawiedliwości stała się zadość :(

nimitii tule Cię z całej siły .... jaki ten świat jest okrutny ... [emoji26] [emoji26] [emoji26] ile to człowiek musi przyjąć na klatę i iść dalej ...
Dużo siły dla Ciebie i całej Twojej rodziny !!!

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Tragedia. U moich rodziców mamy też owczarka i dziś poszłam tam jak napisalas co się stało, zawolalam go, przytulilam i ryczalam wtulona w niego. Przykro mi

Nimitiii :(:(:( ludzie są tak podli...

Ja chyba 4dc, muszę spojrzeć do kalendarzyka bo jak niee liczę to nie jestem pewna 4 czy 5 dc... Ogólnie ok, chłopak już lepiej się czuje i zaczyna dokazywać :)
Dzisiaj wybieramy się na 60uro Jego mamy także zaraz się szykuję ;) ostatnie okresowe dni odpuscilam dietę i zła na siebie trochę, ale od jutra znów zaczynam. Dzisiaj planuję się dobrze ubrać i dobrze bawić ;)

reklama
Dziękuję wam za pocieszenie. Najbardziej boli to że już nigdy mnie nie powita ta chodząca euforia. Ta bezgraniczna miłość. Sunia była w połowie cała natomiast nasz pies spalił się doszczętnie nigdzie nie było śladu po nim. On zawsze gdy się bał biegł do gory na poddasze a tam wszystko z drewna. To trwało z 2 h nic nie zostało nic. Ciocia leży pogrążona w depresji nic nie mówi tylko patrzy tępym wzrokiem w sufit. Nie umiem tego pojąć nie potrafię jak ktoś tak mógł zrobić !!!

Do góry