Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
az lzy dostalam w oczachZobacz załącznik 785974
To były nasze skarby, suczkę Nairą ta co lize mojego synka czuła że jestem w ciąży z nim zanim ją samą wiedziałam. Całą ciążę była dla mnie delikatna kochała mnie i mojego synka bardzo. Pies Oskar raz uratował mojego wtedy 1.5 rocznego bąbla przed innym psem który na niego chciał skoczyć. I ten domek nie umiem tego ogarnąć.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ania współczuję ... tule kochanaMarzyłam żeby zdążyć przed czterdziestką...
Kurcze każdy negatyw tak strasznie boli. Chce się usiąść w kącie i wyć...
Co za skur...ny!!! Masakra... współczujęCześć dziewczyny czy któreś się udało? Przepraszam nie jestem w stanie was nadrobić wczoraj u nas w rodzinie stała się tragedia. Spłonął dom mojej cioci a w nim były nasze ukochane 2 owczarki niemieckie i kotek. To taki domek letniskowy w którym mieszkali tak naprawdę prawie 365 dni w roku. Jakiś skur... zazdrości im tego i podpalił! !!!!
Dajcie znać jak u was Bertha Bulbasek Spark Siwa Docia Lux jak mały ? Dziękuję
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedactwa...Tragedia, oby policja coś zadziałała. Żeby złapali zwyrodnialcow.
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
DziękiAnia współczuję ... tule kochana
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dbaj o Was oboje. Im dłużej maluch jest w brzuszku tym lepiej. Przyjaciółka urodziła synka w 33 tygodniu w zeszłą środę i nadal jest w szpitalu bo karmią go sondą...no ale ginka sie upiera, ze mamy czekac na przyrost wagi maluszka bo ma 2700 a to dokladnie 37+0 dzis, mowila, ze z dwa tygodnie niech posiedzi, w brzuszku mu poki co najlepiej![]()
Ja mialam torbiele 5 i 7 cm i nie było ich czuć. Z usg się o nich dowiedziałam. Także może to jelita??Dziewczyny pomocy !
Nie wiem czy juz jestem przerwrazliwona na swoim punkcie ale z prawej strony jajnika wyczuwam jakby taka grudkę, pobolewal mnie z tej strony brzuch przez pare dni. Jestem teraz w 20dc. Owulacje miałam w 14 dniu cyklu (robiłam test owulacyjny w 13 i były bardzo mocne dwie krechy) przytulanki były w 12, 13, 15dniu... Boje sie ze to moze byc jakis torbiel którego wyczuwama wizytę u gina mam dopiero 19.12. Czy któraś z Was miała takie cos ???