reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha wybacz ;)

Ale sie usmialam [emoji23][emoji23][emoji23]

Przykro mi. Mam nadzieje, ze uda sie nastepnym razem :*

No a u mnie bylo wczoraj przytulanko na zgode ;) zalozylam sliczna, czarna, koronkowa koszulke i chlop od razu mi sie odbrazil [emoji23]

Ehh boje sie nastawiac pozytywnie zeby sie bardzo nie rozczarowac akurat na Swieta. Za bardzo chyba chce a wiem, ze wg statystyk mam raptem 30% na zaskoczenie w pierwszym cyklu.
No nic, zrobilismy wszystko co sie dalo. Po przytulanku grzecznie lezalam zeby zolnierzyki nie wylecialy i teraz ciagle zagrzewam je do boju [emoji12]
Dzisiaj zrobie wieczorem jeszcze test owu i zobaczymy czy juz 1 kreska jest.
Pozostalo czekac...ehhh...moglby mnie ktos uspac na 2 tygodnie i obudzic dopiero 21 grudnia? Plisssss....;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez testuje 21.12 :)
mój mąz trzyma się twardo ze serduszj=kowanie co dwa dni wiec dziś działamy.
było 6,11,13 noo i dziś musi być 15 dc może tez coś szałowego ubiore :)

reklama

No u mnie to wyglada tak:
4034d25a29ecedc37a409c5b8b9d076e.jpg

Jutro moze poprawimy na wszelki wypadek ;)

Kotus no to 3mam za nas kciuki [emoji1377][emoji1377][emoji1377] do 21! [emoji1377]

Ja w poprzednim cyklu tez pierwszego dnia do wieczora miałam krew ze śluzem płodnym i monitoring usg potwierdził ze owu była dzien wczesniej :)
Takze StorAnia, moze tak samo miałaś. @ u mnie sie rozkręciła wtedy w nocy.

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Wiesz co, nigdy się nie zagłębiałam aż tak w siebie jak teraz ;) wszystko jest takie nowe dla mnie... :(

Hej [emoji3]
Kotek, Paraplu to my podobnie bo ja mam mieć @ 22.12 z tym, że u mnie dopiero 13dc przy 28 ale działaliśmy 7,10,12 [emoji3] a wy jeszcze się załapiecie na sierpniówki? [emoji3]
Windy, ja wczoraj robiłam świece a moj do mnie tekstem że po co, że to mega śmieszne [emoji35] to mnie zdenerwował ale położyłam sobie poduszka pod tyłkiem, może coś zdziałam chociaż wczoraj dopiero 12dc..
Emsi... ehh wielka szkoda!

Hej [emoji3]
Kotek, Paraplu to my podobnie bo ja mam mieć @ 22.12 z tym, że u mnie dopiero 13dc przy 28 ale działaliśmy 7,10,12 [emoji3] a wy jeszcze się załapiecie na sierpniówki? [emoji3]
Windy, ja wczoraj robiłam świece a moj do mnie tekstem że po co, że to mega śmieszne [emoji35] to mnie zdenerwował ale położyłam sobie poduszka pod tyłkiem, może coś zdziałam chociaż wczoraj dopiero 12dc..

swieca fajna sprawa, mi pomogla :)

Hej [emoji3]

Jesli owulka bedzie tak jak apka wyliczyla, czyli dzisiaj to chyba wypada chyba 29 sierpnia.

reklama
Witajcie

dzięki dziewczyny na kciuki !!!!
Niestety test biały ... jestem bardzo rozczarowana, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na ciążę ... no cóż ktoś ze mnie sobie jaja po prostu robi ... najchętniej wróciłabym do łóżka a tu do pracy trzeba [emoji26]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

och nie... :( Tule :*

Windy hahaha no nie mogę :p mój Mikołaj aż do tego stopnia mi wczoraj nie pomagał w zapłodnieniu, ale świeca była :p
Po czym Jego pytanie : "a Ty masz cały czas te płodne, że non stop tą świece robisz?" I doszło do mnie, że ja już tak z przyzwyczajenia :D ostatnio 3,5,7 dc a ja hejaa nogi w górę, a co :p

Weeeź, bałam sie ze zaraz mnie pod żyrandolem powiesi, tak mnie chłopina złapał :D :D

kac-zs-bial-1.jpg

8s-pod-mos-2.jpg

lozeczko takie biale jak na pierwszym gornym foto a posciel taka jak na drugim, wszystko kupione u jednego producenta na jednej aukcji w cenie 696 zl :)

Piekne :biggrin2: Tez mi sie marzy takie najprostsze. Ja to sie smieje, ze nasze dziecko to chyba deprechy od urodzenia dostanie, wszystko podoba mi sie w szarościach a wózki same czarne :D

Ale sie usmialam
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Zebyś ty moją mine widziała.... :D

Ależ nam sie dziewczyny wielkie świąteczne testowanie szykuje, az chyba zaczne testy kompletowac :D Co prawda na zbyt duzo nie licze, bo na dobrą sprawe złoty strzał, ale może sie cos tam zagnieździ :p

Do góry