Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeżeli jesteś w ciąży nie bierz żadnego leku bez konsultacji z lekarzem. To antybiotyk więc jak najbardziej na recepte.Ten keflex pewnie na receptę? Chciałabym się zaopatrzyć na coś na zapas, gdyby mnie złapało nagle. Żurawinę można brać?
ŻonoGraja ja pomiędzy wizytami też nie daje rady, wytrzymuje mniej więcej tydzień i pękam... Musze sprawdzić tętno....Teraz jest już też taki okres że moje objawy minimalizują się np. na dwa trzy dni, a wtedy to już stres murowany. Mój gin mnie pocieszył, że od teraz tak już będzie do końca życia z tym strachem o dziecko [emoji4]
![]()

5 dni przed?? toż to cała wiecznośćŻonagraja mam 5 dni przed Tobą i tez juz szaleje, ostatnio miałam 16.11 a i tak sid nie napatrzylam..pokazała raz serduszko, zdjęcie j tyle. damy rade!!
Agnes nie powinno się słuchać serduszka tym bajerem od usg w tak wczesnej ciąży, ponoć ma to jakiś wpływ chyba za bardzo obciąża dzidzid.
Za to możesz słuchać na dopplerze polozniczym.
Tak odnośnie tego tematu, dzis zaobserwowalam, że moje cudo jest wyżej, czyli macica się musiała unieść![]()

Dziękuję za wszystkie kciukiprzepraszam że dopiero teraz piszę ale emocje i musiałam ochłonąć no i wizyta się opóźnila . Jestem już spokojna i bardzo szczęśliwa
moje maleństwo ma 13,5 mm 7 tydzień 4 dzień serduszlo pięknie bije ♥ tylko jedna rzecz mi dała do myślenia i może w
Was zapytam o opinie. Zapytałam pani ginekolog czy mogę posłuchać bicia serduszka a ona powiedziała że przy tak wczesnych ciążach nie włącza się doplera i za jakies 3 tygodnie będę mogła posłuchać. Dziś wszystko dokładnie mi pokazała i zbliżyła obraz i widziałam że bije to mi musi na razie wystarczyć mam zlecone pierwsze badania i założoną kartę ciąży no i najważniejsze pierwsze usga jak było u was z tym serduszkiem??

Dzień dobry wszystkim.
Noc straszna, tzn sny które miałam. Pierwszy ,że zaczęłam krwawić i bliźniaki wypadły mi jeden po drugim takie około 10 cm. Wylam z bólu i żalu. Kolejny sen ,że urodziłam dziewczynkę po druga niestety nie dała rady, bo za wcześnie a ta pierwsza tylko 27% szans miała.
Strasznie się czuje dziś... tak na duszy i na sercu ciężko...
Maziajka ,Agness i samotnaja gratuluję cudnych Maluszków!!!
Truskawka , Liluli i Katania trzymam kciuki za wizytę![]()
- sny o nieco innej tematyce niż Twoje - ale wstałam dosłownie przerażona!