Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki za wizytęCześć dziewczyny! Jak samopoczucie dzisiaj?Ostatnio rzadko się odzywam z powodu przygotowań do świąt.Dzisiaj mam wizytę więc trzymajcie kciuki :-)
![]()
Jak możesz mi tu o pączkach jak ja siedzę w domu uwiązana bo córka choraBylam w sklepie i mam swoje pyezne swiezutkie lukrowane paczki mniam!!!
![]()
Jakim kremem się smarujesz?Katanka ja już sie smaruje kremikiem na rozstepy 2 razy dziennie i jeszcze na wieczór zaczełam używac oliwki do brzuszka. Uzywam głównie z powodu, ze został mi cały poł litrowy krem z poprzedniej ciazy, po co ma zagracac szafkę i sie marnowac. Mnie sie w 1szej ciazy porobiły rozstepy na udach i na boczkach, ale mało wyrazne, na brzuchu nic nie mam.
Dorcia trzymam kciuki1! o której wizyta?
Maziajka same mdłosci mi nie przeszkadzaja, nasilaja sie jak jestem głodna, musze jesc co godzine, zeby ich nie miec. Troche sie martwie, bo nasielenie objawów tez moze cos zlego wrózyć :/ a tak poza tym jak napisałas wczoraj o tym pączku to mnie tez dopadło i pojechałam do sklepu przed chwila i wlasnie opucowałam swojego![]()
Aga hihi ja juz przyjezdzam pozniej niz zwyklezawsze bylam przed 8 a teraz gdzies tak 8.10 strasznie ciezko mi sie wstaje. A co do ciast to hmm wczoraj jeszcze mnie wzieło na tort bezowy taki z owocami i masą z serka mascarpone moze zrobie na weekend
![]()
Aaaa - no tak, i wszystko jasne [emoji3]Aga , ja mieszkam w UK i takie są tutaj zasady. Zgłaszasz do lekarza a on wysyła te dane do szpitala. Dostanę list z datą pierwszego usg i wizytą u położnej![]()
Ja farbowalam już 2-gi raz (w 5 i teraz 10 tc). Co 4-5 tyg muszę odświeżyć odrost, a odkąd jestem w ciąży jasne pasma sombre, mam pokryte na rudo. Generalnie przyciemnilam się [emoji6].A propo fryzjera, co sadzicie o farbowaniu wlosow w ciazy? bo sa tak rozne opinie...ciekawa jestem waszego zdania
A propo fryzjera, co sadzicie o farbowaniu wlosow w ciazy? bo sa tak rozne opinie...ciekawa jestem waszego zdania