adunnnia90
Fanka BB :)
Bertha trzymam kciuki za bete &&&[emoji5] [emoji5] [emoji5]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mialam usg..Joko jak Twoje bóle? Jak u Ciebie?
Dodatkowo mam pytanie do Was wszystkich Dziewczyny czy Wy po iui robicie usg zeby sprawdzic czy pecherzyk pekl?
Ja nie mialam po zadnej IUI usg.Joko jak Twoje bóle? Jak u Ciebie?
Dodatkowo mam pytanie do Was wszystkich Dziewczyny czy Wy po iui robicie usg zeby sprawdzic czy pecherzyk pekl?
Hej dziewczyny!!Ja nie mialam usg..
Joko, wlasnie, jak u ciebie z objawami? U mnie piersi przy dotyku bolą, podbrzusze tak troszke miesiaczkowo i wczoraj sluz nagle rozciągliwy, dzisiaj lepki, prawie brak.
a ty nie odstawiasz wczesniej dupka? ja bralam 10 dni, i odstawilam w sobote (ostatnia dawka w sobote rano). Zawsze sie boje ze sobie cykl sztucznie przedłużę jak bede brala dłuzej, a skoro gin tak zaleca - 10 dni i odstawiamy czekajac na termin @, to znaczy ze gdyby byla ciaza, to sobie poradzi te kilka dni.Hej dziewczyny!!
Bertha póki miesiączki nie ma to cały czas jest szansa więc kciuki cały czas zaciśnięte [emoji4]
U mnie brzuch i plecy bolą dość mocno całkiem jak na @ . W sumie bardziej plecy jak brzuch. Piersi jakby bolą mniej, śluz serkowaty. Temperatura 36.8 rano o 7.00 (zawsze mierzyłam później więc nie wiem czy wynik wiarygodny bo z każdą godziną wzrasta w ciągu dnia) więc już się chyba będę witala z miesiączką. Zastanawiam się czy jak nie dostanę @ do jutra to nie smignąć już jutro na bete do kliniki po pracy żeby już odstawić duphaston jakby wyszła ujemna.
Anett ja nie miałam usg po IUI ale czułam owulacje
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
TakJoko jak Twoje bóle? Jak u Ciebie?