reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witajcie kochane, nie poszłam się kłuć.. temperatura spadła na łeb na szyje, z poziomu 37 ktory utrzymywal sie 5 ostatnich dni na 36,8 - jak z poczatków fazy lutealnej. test biel jakiej malo, takze olałam betę. czekam na @, a jakby sie spoznila to dopiero pojde..
Powinna byc jutro, no moze w srode, jak jej sie cos odwidzi... :( raczej nici z tego..
nastepny cykl nie da rady iui, bo owu wypadnie w swieta i 160km od mojego gina. temperatury nie bede w tym cyklu mierzyc.
nastepna iui potencjalnie w styczniu... alez zlapalam doła dzisiaj. :(

wypisuje sie z kalendarza testowania. dziewczyny, siły kciuków przerzućcie teraz na joko - czekamy teraz na dobre wiescie od ciebie:

GRUDZIEŃ

14 - joko86 - beta hcg
14 - evelevel - monitoring cyklu
21 - mikaaaa - beta hcg
22 - adunnia90 - beta hcg
22 - Cassiah - beta hcg
23 - anett96 - beta hcg
23 - azjak - beta hcg
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

STYCZEŃ

02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)

Joko jak Twoje bóle? Jak u Ciebie?
Dodatkowo mam pytanie do Was wszystkich Dziewczyny czy Wy po iui robicie usg zeby sprawdzic czy pecherzyk pekl?

Joko jak Twoje bóle? Jak u Ciebie?
Dodatkowo mam pytanie do Was wszystkich Dziewczyny czy Wy po iui robicie usg zeby sprawdzic czy pecherzyk pekl?
Ja nie mialam usg..
Joko, wlasnie, jak u ciebie z objawami? U mnie piersi przy dotyku bolą, podbrzusze tak troszke miesiaczkowo i wczoraj sluz nagle rozciągliwy, dzisiaj lepki, prawie brak.

Ja nie mialam usg..
Joko, wlasnie, jak u ciebie z objawami? U mnie piersi przy dotyku bolą, podbrzusze tak troszke miesiaczkowo i wczoraj sluz nagle rozciągliwy, dzisiaj lepki, prawie brak.
Hej dziewczyny!!
Bertha póki miesiączki nie ma to cały czas jest szansa więc kciuki cały czas zaciśnięte [emoji4]
U mnie brzuch i plecy bolą dość mocno całkiem jak na @ . W sumie bardziej plecy jak brzuch. Piersi jakby bolą mniej, śluz serkowaty. Temperatura 36.8 rano o 7.00 (zawsze mierzyłam później więc nie wiem czy wynik wiarygodny bo z każdą godziną wzrasta w ciągu dnia) więc już się chyba będę witala z miesiączką. Zastanawiam się czy jak nie dostanę @ do jutra to nie smignąć już jutro na bete do kliniki po pracy żeby już odstawić duphaston jakby wyszła ujemna.
Anett ja nie miałam usg po IUI ale czułam owulacje:)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!!
Bertha póki miesiączki nie ma to cały czas jest szansa więc kciuki cały czas zaciśnięte [emoji4]
U mnie brzuch i plecy bolą dość mocno całkiem jak na @ . W sumie bardziej plecy jak brzuch. Piersi jakby bolą mniej, śluz serkowaty. Temperatura 36.8 rano o 7.00 (zawsze mierzyłam później więc nie wiem czy wynik wiarygodny bo z każdą godziną wzrasta w ciągu dnia) więc już się chyba będę witala z miesiączką. Zastanawiam się czy jak nie dostanę @ do jutra to nie smignąć już jutro na bete do kliniki po pracy żeby już odstawić duphaston jakby wyszła ujemna.
Anett ja nie miałam usg po IUI ale czułam owulacje:)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
a ty nie odstawiasz wczesniej dupka? ja bralam 10 dni, i odstawilam w sobote (ostatnia dawka w sobote rano). Zawsze sie boje ze sobie cykl sztucznie przedłużę jak bede brala dłuzej, a skoro gin tak zaleca - 10 dni i odstawiamy czekajac na termin @, to znaczy ze gdyby byla ciaza, to sobie poradzi te kilka dni.
U mnie piersi bola mnie bardziej niz wczoraj.

reklama
Do góry