reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!

Załączniki

• IMG_0526[1] (1).JPG
    IMG_0526[1] (1).JPG
    759,2 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Hej Dziewczynki!
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Trzymajcie kciuki!
Gratulacje! :*

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczynki!
Ewelinia - gratulacje!!!

Trzymajcie kciuki!
gratulacje ktory to cs?

Hej Dziewczynki!
Ewelinia - gratulacje!!!

Trzymajcie kciuki!

My się jeszcze nie znamy :) Witam i gratuluję! :)

Strasznie mocno Ci życzę zeby te odczucia sie sprawdzily[emoji1364] a w jakim sensie czułaś implantację? Pytam bo ja nic nie czułam, tylko w tamtym mniej wiecej czasie podbarwil mi sie krwiście śluz, ale odczuć nie mialam, zreszta nadal ich nie mam[emoji15]
Za jakieś 4h po północy Ovia mi pokaże, ze moge testowac[emoji33][emoji43]
Objawów @ nie mam, ale tez w sumie nigdy ich specjalnie nie nam[emoji12]
Ciekawe co z tempka rano bo przecież powinna zjechać w dół teraz jeśli na @, nie?[emoji848]
Ahhh, pustka w glowie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Klucie podbrzusza przez 2-3 dni i przedczoraj bol podbrzusza jak na okres.
W pierwszej ciazy mialam podczas zagniezdzania bardzo silne, wrecz bolesne klucie. Teraz tez mialam ale duzo bardziej delikatne. No ale jestem chora i ciezko mi stwierdzic czy to przez chorobe czy faktycznie implantacja. Nawet jesli implantacja to ciort wie czy sie udala.
Cycki sa niewzruszone i to mnie sprowadza na ziemie.
Zobaczymy za kilka dni.

Cześć dziewczyny [emoji4]

Nie udało mi się całości nadrobić, miałam jakiś problem z apką i nie mogłam otworzyć forum [emoji20]

Ewelina, gratuluję :-) trzymam kciuki [emoji4]
Widzę, że sporo testujących mamy w najbliższych dniach :-) emocje się udzielają, sama się wieści nie mogę doczekać.

Paraplu, Twój tekst robi furorę [emoji1] ja tak samo parsknekam jak przeczytałam, że wystawi pytonga za okno [emoji1] mój też mógłby mieć taki pomysł [emoji14]

A u mnie dziś 17dc, a od 15 dc mam znowu plamienia owulacyjne. Wkurzylam się przedwczoraj, bo polozylismy się po 22, ja zaczęłam M zaczepiac, a on dał mi buzi i mówi, że jest zmęczony i idzie spać. Myślałam, że szlag mnie trafi, obrocilam się i też poszłam spać. Ale wczoraj już nie odpuscilam, szybki numerek musiał być [emoji14] zwłaszcza, że nie wiem czy ta owulka jest, byla, czy będzie. W zeszłym miesiącu też plamilam, myślałam, że to owu, a @ przyszła 2 i pół tygodnia później...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hahah opowiedzialam swojemu o tym co napisalam i ze sie smialyscie to sie tak oburzyl, ze szok [emoji23] to ja sie zapytalam czy to co napisalam to klamstwo? A on chwila konsternacji i "w sumie masz racje." i zaczal sie brechtac [emoji23]

No oczywiscie, ze mam racje! Jakis rok temu K przeczytal, ze sperma dobrze dziala na cere i od tamtego czasu ciagle mowi, ze on sie poswieci dla mojej urody [emoji23]

reklama
Hej Dziewczynki!
Ewelinia - gratulacje!!!

Trzymajcie kciuki!
Mikaduchna gratuluję z całego serducha!!! [emoji173] Bardzo się cieszę [emoji1]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry