suchaj wcale się nie dziwiebardzo dlugo a u mnie w domu to z nogi na noge przechodza i sie doczekac nie moga![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
suchaj wcale się nie dziwiebardzo dlugo a u mnie w domu to z nogi na noge przechodza i sie doczekac nie moga![]()
dwie wnusie maja w domu, 7 lat i 8 miesiecy i teraz moj dojdzie, raj na ziemisuchaj wcale się nie dziwie![]()
oj to dziadki w 7 niebie sądwie wnusie maja w domu, 7 lat i 8 miesiecy i teraz moj dojdzie, raj na ziemi![]()
Dziewczynki nie wiem czy widzieliście moj poprzedni wpis? Byłam u ginekologa najlepszy z polecenia i co powiedział .... KURDE dzisiaj mam 9 dzień cyklu i wszystko ok , a najśmieszniejsze jest to, ze moje jajo ma 19 mm!!!! Kurde juz w 9 dc jestem w szoku owu za 2 Max dni
to sie cieszDziewczynki nie wiem czy widzieliście moj poprzedni wpis? Byłam u ginekologa najlepszy z polecenia i co powiedział .... KURDE dzisiaj mam 9 dzień cyklu i wszystko ok , a najśmieszniejsze jest to, ze moje jajo ma 19 mm!!!! Kurde juz w 9 dc jestem w szoku owu za 2 Max dni
styczeń bedzie naszU mnie 13dc test ovu negatywny, temp stała, śluz kurzy, przytulanka są ale jakoś nie jestem przekonana co do efektu. No zobaczymy, będzie co ma być.
Fajnie, że tak się dobrych wieści posypało, jeszcze lepiej jak teraz przyjdzie druga tura a reszta w styczniu [emoji7] trzymam kciuki za testujące!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom