reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczynki nie wiem czy widzieliście moj poprzedni wpis? Byłam u ginekologa najlepszy z polecenia i co powiedział .... KURDE dzisiaj mam 9 dzień cyklu i wszystko ok , a najśmieszniejsze jest to, ze moje jajo ma 19 mm!!!! Kurde juz w 9 dc jestem w szoku owu za 2 Max dni

Dziewczynki nie wiem czy widzieliście moj poprzedni wpis? Byłam u ginekologa najlepszy z polecenia i co powiedział .... KURDE dzisiaj mam 9 dzień cyklu i wszystko ok , a najśmieszniejsze jest to, ze moje jajo ma 19 mm!!!! Kurde juz w 9 dc jestem w szoku owu za 2 Max dni

To chyba dobrze? [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 13dc test ovu negatywny, temp stała, śluz kurzy, przytulanka są ale jakoś nie jestem przekonana co do efektu. No zobaczymy, będzie co ma być.
Fajnie, że tak się dobrych wieści posypało, jeszcze lepiej jak teraz przyjdzie druga tura a reszta w styczniu [emoji7] trzymam kciuki za testujące!

to sie ciesz:) i działajcie:)

U mnie 13dc test ovu negatywny, temp stała, śluz kurzy, przytulanka są ale jakoś nie jestem przekonana co do efektu. No zobaczymy, będzie co ma być.
Fajnie, że tak się dobrych wieści posypało, jeszcze lepiej jak teraz przyjdzie druga tura a reszta w styczniu [emoji7] trzymam kciuki za testujące!

styczeń bedzie nasz:p

reklama
Cieszę sie, ze nie na torbieli itd mowię doktorkowi, ze pachwiny mnie bolą jak byk , a on mowi, ze jaja rosną to boli :p
Jestem w szoku, ze tak maja po 19mm w 9 dc, ale ten śluz zaraz po @ był zastanawiający :-)
ŻYCZĘ NAM ABYSY WSZYSTKIE ZARAZ MIAŁY 2 grube KRECHY :-D

Do góry