Lanvin
Fanka BB :)
Chodzi mi o to, że nie powinnaś, boś matką zapewne niedługo będziesz [emoji1]zeby to jeszcze przez alko było to bym zrozumiala[emoji14]mam nadzieje ze chociaz w słusznej sprawie a nie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi mi o to, że nie powinnaś, boś matką zapewne niedługo będziesz [emoji1]zeby to jeszcze przez alko było to bym zrozumiala[emoji14]mam nadzieje ze chociaz w słusznej sprawie a nie![]()
Hahaha Berthozaurus, Sparkozaurus, Queenozaurus i jeszcze wiele innych zaurusów![]()
tez mam zgage i watroba mnie nasuwa ;/mdłości + zgaga = chyba zaraz oszaleje...![]()
dzis jedziemy na duze zakupy, mamy kilka sklepow do obskoczenia wiec moze cos sie ruszyHeh ja miałam taką akcję w sobotę a w poniedziałek przed 23:00 był już ze mną synuś
Czekamy jak na igłach![]()
tez mam zgage i watroba mnie nasuwa ;/
A ile dzisiaj dpo?Kurna, w takim razie chyba jutro bede testowac...[emoji14]jak bedzie 1 kreska moze chociaz psycha mi sie odblokuje i przestanie sobie jaja robic...
Heh uważaj kangurzyco na tą swoją torbę;dzis jedziemy na duze zakupy, mamy kilka sklepow do obskoczenia wiec moze cos sie ruszy![]()