Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki!!!!To tak jak moi rodzice, ale w tym wszystkim trzeba być silnym. Wiele ludzi przegrywa czasami już na samym początku bo nie ma w sobie siły walki choć to się łatwo mów,i a skąd tą siłę brać jak zamiast lepiej i do przodu to wiecznie coś ....wiem coś o tym. Trzymajcie dziewczyny kciuki za moją mamę ma dziś kontrolę- prześwietlenie wyciętej rany i węzłów chłonnych po wycięciu czerniaka. Musi być dobrze !
To tak jak moi rodzice, ale w tym wszystkim trzeba być silnym. Wiele ludzi przegrywa czasami już na samym początku bo nie ma w sobie siły walki choć to się łatwo mów,i a skąd tą siłę brać jak zamiast lepiej i do przodu to wiecznie coś ....wiem coś o tym. Trzymajcie dziewczyny kciuki za moją mamę ma dziś kontrolę- prześwietlenie wyciętej rany i węzłów chłonnych po wycięciu czerniaka. Musi być dobrze !
Ja musialam np brac miedzy 14-16 ale tak mi lekarz kazal brac. A ty nie masz na rozpisce.Dziewczyny, podpowiedzcie, mam brać od czwartku Cetrotide, po 1 ampułce. To bedzie 6dc. Tylko nie wiem jak to brać w związku z tym Fostimonem. Biore 4 zastrzyki o 19,19.30, to tego antagoniste powinnam brać jakos przed, po, w tym samym czasie czy nie ma to znaczenia?
Ja czerpe ze słońca i miłościTo tak jak moi rodzice, ale w tym wszystkim trzeba być silnym. Wiele ludzi przegrywa czasami już na samym początku bo nie ma w sobie siły walki choć to się łatwo mów,i a skąd tą siłę brać jak zamiast lepiej i do przodu to wiecznie coś ....wiem coś o tym. Trzymajcie dziewczyny kciuki za moją mamę ma dziś kontrolę- prześwietlenie wyciętej rany i węzłów chłonnych po wycięciu czerniaka. Musi być dobrze !
Ja wszystko biorę na raz o 20. Gonal menopur w prawy bok antagoniste w lewy i tak na zmianęDziewczyny, podpowiedzcie, mam brać od czwartku Cetrotide, po 1 ampułce. To bedzie 6dc. Tylko nie wiem jak to brać w związku z tym Fostimonem. Biore 4 zastrzyki o 19,19.30, to tego antagoniste powinnam brać jakos przed, po, w tym samym czasie czy nie ma to znaczenia?