NeSSi
Moderatorka
Dasz radę, mamciaNessi dzięki. Ale się ciesze. Boli jak diabli ale dla małego wszystko [emoji4]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz radę, mamciaNessi dzięki. Ale się ciesze. Boli jak diabli ale dla małego wszystko [emoji4]
Może i dziś jeśli szyjka ruszyDasz radę, mamciaJutro o tej porze będziesz go już miała w objęciach
![]()
@Spark, Ty jesteś doświadczona w tej materii [emoji6]Dziewczyny, a słyszałyście o tym "Dzięgiel chiński - Dong Quai (Angelica Sinensis)"? Moja koleżanka stosowała go rok temu i we wrześniu urodziła synkaWyregulował jej miesiączkę i dzięki temu jajeczko było silniejsze i dzisiaj z tego jajeczka ma maluszka
Lekarz stwierdził, że zioła nigdy nie szkodzą
![]()
A ile masz lat?Hm...
Poczytałam trochę i jakoś mi nadzieja na ciążę zgasła...
Wszystko, co ostatnio wyprawia mój organizm - krótkie cykle, wczesne objawy ovu... to wygląda niestety na początki menopauzy i choć bardzo chciałam, to prawdopodobnie jest już za późno na ciążę...
Wybiorę się jeszcze do ginki, choć chciałam uniknąć działania "na siłę", ale czy w ogóle da się jeszcze coś zrobić? wątpię... na bardziej zaawansowane procedury nie pójdę, zanim zrobię wszystkie badania to też trochę potrwa... szkoda, że badanie AMH jest taki piekielnie drogie bo jasno odpowiedziałoby czy jeszcze jest szansa czy już po wszystkim... trochę się załamałam..
No musze czekać. Boli jak diabliWow lux, czyli to już może tylko godziny, będzie grudniowy chłopak, super i powodzenia.
Dasz radę. Trzymamy kciuki :*
Kochana, dasz radę!! Masz już jakieś rozwarcie??Nessi dzięki. Ale się ciesze. Boli jak diabli ale dla małego wszystko [emoji4]