reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jolancik to teraz jeszcze szansa na winko w sylwestra a potem oczekiwanie:) &&&& zo owocne pękanie i przyjmowanie.

My nadal czekamy:) Generalnie gdyby nie choróbsko moje to byłoby git. Pasożyt coraz slabiej się rusza więc chyba jednak dochodzi do niej, że potrzebuje przestrzeni. Jutro ktg a może impreza na porodówce? Kto wie:)

Jolancik to teraz jeszcze szansa na winko w sylwestra a potem oczekiwanie:) &&&& zo owocne pękanie i przyjmowanie.

My nadal czekamy:) Generalnie gdyby nie choróbsko moje to byłoby git. Pasożyt coraz slabiej się rusza więc chyba jednak dochodzi do niej, że potrzebuje przestrzeni. Jutro ktg a może impreza na porodówce? Kto wie:)
O jaka byłaby to wystrzalowa impreza taka na porodowce [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

GRUDZIEŃ

30 - Evelevel - beta hcg
30 - anett96 - monitoring cyklu

?? - vadera - przywitanie z córeczką

STYCZEŃ

02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)
02 - adunnia90 - monitoring cyklu
02 - anett96 - monitoring cyklu
6/7 - cikulinka - monitoring cyklu
9/10 - cikulinka - IUI - ?
11 - anula88 - laparoskopia
13 - jolancik - beta hcg

Ostatnia edycja:

GRUDZIEŃ

30 - Evelevel - beta hcg

STYCZEŃ

Jolancik w kalendarz nie wpisalas swojego testowania [emoji12] [emoji2] &&&

Dziękuję Vadera, a czy termin porodu już Ci minął? Jak tak to kiedy?
Moja bratowa miała termin na 31.12. a urodziła wczoraj w nocy (29.12.) córkę 58cm i 4750g (w ostatniej chwili przez cesarkę bo takie duże!!!) Cieszę się, że dziecko zdrowe, ale jak zobaczyłam je na zdjęciu to łezka mi się w oku zakręciła, a wieczorem złapałam doła, gdy mój mąż poszedł do brata na "pępkowe" nie wytrzymałam i sobie poszlochałam tuląc się do psa... ;-( :sad:
Po prostu ciężko mi gdy młodszy brat ma tak dużą rodzinkę a mnie nie wychodzi....

Ostatnia edycja:
Jolancik termin nam minął 28-ego. Niby nie żadna tragedia jeszcze ale jakoś tak... Odetchnę jak zobaczę i usłyszę nie tylko na monitorze usg.

GRUDZIEŃ

30 - Evelevel - beta hcg

STYCZEŃ

13 - jolancik - beta hcg

reklama
Dziękuję Vadera, a czy termin porodu już Ci minął? Jak tak to kiedy?
Moja bratowa miała termin na 31.12. a urodziła wczoraj w nocy (29.12.) córkę 58cm i 4750g (w ostatniej chwili przez cesarkę bo takie duże!!!) Cieszę się, że dziecko zdrowe, ale jak zobaczyłam je na zdjęciu to łezka mi się w oku zakręciła, a wieczorem złapałam doła, gdy mój mąż poszedł do brata na "pępkowe" nie wytrzymałam i sobie poszlochałam tuląc się do psa... ;-( :sad:
Po prostu ciężko mi gdy młodszy brat ma tak dużą rodzinkę a mnie nie wychodzi....
Wiem co czujesz [emoji20] ja tez gdy mi smutno i myślę o dzieciach to tule sie do mojego psa... Mam nadzieję i trzymam kciuki zeby 13 piatek byl Twoim szczesliwym dniem [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Do góry