reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Podsumowanie... stuknęła mi pierwsza rocznica ślubu, fajnie sie dotarliśmy z m przez ten rok, przełamałam sie zeby jeździć rowerem do pracy, oczywiście nie w zimę (jestem leniuch kanapowiec wiec rower to dla mnie duże osiągniecie ;)), zmieniłam stanowisko w firmie na takie jak chciałam, i skończyłam 35 lat - czyli przekroczyłam magiczna granice gdzie juz bliżej 40-tki niz dalej.

Przyszłoroczne postanowienia i marzenia.. musze jeszcze pomyśleć. Ale na pewno - Zajść w ciąże i urodzić pięknego bobaska, rozpocząć projekt wymarzonego domu, kupić auto, w końcu zrobić album ślubny, schudnąć 5kg (choc skoro bede w ciąży to raczej nierealne ;)). Jeszcze pomyśle co wiecej. :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
jeśli mogę to się przyłączam... mam nadzieje ze urośnie w góre. i bedzie tylko wielka radość:):) ... ja dzisiaj dostałam okres i 4.01 mam HSG... mam nadzieje ze okres mi sie skonczy..... bo u mnie to różnie ....;/ a miejsc na inne terminy nie ma ..... ;/;/ a jak sie nie uda to będę szukac w innym szpitalu ..... :) Trzymam za Was wszystkie kciuki.....
Czy wpisać Cię do naszego kalendarza?

Joko - a Ty jakie plany? Nie ma Cię w kalendarzu. Ty dopiero w lutym działąsz?
Jolancik - dziękuję za wpis do kalendarza.
Bertha - trzymam kciuki juz za 8 stycznia:)
Evelevel -suuuper! no chociaz jedna!!
Vadera - już niedługo!!!! :)
Ogląda któraś zaraz Pretty woman na tvp2 ? :) ja po raz enty ale ogladam obowiązkowo :)
Kochana my w styczniu dopiero będziemy działali bo plany mi pogmatwala grypsko. Dziś 15 dc czyli za 2 tyg malpiszon (chyba że naturals nas zaskoczy) ..... Czyli na IUI koło 25 stycznia się będę szykowała. To chyba będzie II i ostatnia IUI bo będę próbowała mojego M namówić na ivf.... Cały czas jestem z wami i trzymam za was mocno kciuki dziewczyny :) Dobrze że chociaż jednej z nas się w grudniu udało.... Nadzieja odżywa w takich momentach....

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny proponuję zrobić podsumowanie roku. U mnie działo się bardzo dużo:
Ja dostałam nerwicy po 10 latach pracy w korpo....
Zaszłam w ciążę i poroniłam..
Wyszłam za mąż :)
Straciłam pracę po 10 latach - ale zważając na stres chyba lepiej ze tak sie stało :)
Wzięłam się w końcu za naukę anglika :)
Przytyłam ok 6 kg :):)
I bardzo wypoczął mój organizm przez ten rok :)
I skończyłam 38 lat!! aaaaaaaa

Jak u Was? :)
Mi w tym mijającym roku:
1. stuknęła 30:)
2. minęło 7 lat małżeństwa,
3. w pracy niewiele się zmieniło - moi ludzie są fantastyczni
4. miałam pierwszą IUI - nieudaną
5. z moim M jest cudownie
6. jedyne czego mi zabrakło w tym roku to dziecko... ale to zadanie na 2017 rok
7. zaczęłam biegać i biegam nadal
8. schudłam 10 kg i cały czas się trzymam

Mi w tym mijającym roku:
1. stuknęła 30:)
2. minęło 7 lat małżeństwa,
3. w pracy niewiele się zmieniło - moi ludzie są fantastyczni
4. miałam pierwszą IUI - nieudaną
5. z moim M jest cudownie
6. jedyne czego mi zabrakło w tym roku to dziecko... ale to zadanie na 2017 rok
7. zaczęłam biegać i biegam nadal
8. schudłam 10 kg i cały czas się trzymam

10 kg wow!! motywujesz Dziewczyno :)

Kochana my w styczniu dopiero będziemy działali bo plany mi pogmatwala grypsko. Dziś 15 dc czyli za 2 tyg malpiszon (chyba że naturals nas zaskoczy) ..... Czyli na IUI koło 25 stycznia się będę szykowała. To chyba będzie II i ostatnia IUI bo będę próbowała mojego M namówić na ivf.... Cały czas jestem z wami i trzymam za was mocno kciuki dziewczyny :) Dobrze że chociaż jednej z nas się w grudniu udało.... Nadzieja odżywa w takich momentach....

No i niech będzie ostatnia iui i skuteczna :) No mam nadzieje ze jestes z nami :) Ja sie juz do Was przyzwyczaiłam, szkoda Ze Cassiah ucichła jakos ostatnio..

Podsumowanie... Skończyłam 30 lat. Ten rok uważam za niezbyt udany... Początek roku: starania naturalne bo byłam po laparoskopii i byłam pełna nadzieji (bo 2 koleżankom udało się krótko po operacji) a ja po 5 mies. dowiedziałam się że moje i męża wyniki słabe. Kłótnie w rodzinie które bardzo mnie dotknęły. Do tego zmiana lekarza. Jedyny plus mijającego roku to ten że w końcu doczekałam się ślubu siostry ;);) No i mam za sobą dwie inseminacje.

No i niech będzie ostatnia iui i skuteczna :) No mam nadzieje ze jestes z nami :) Ja sie juz do Was przyzwyczaiłam, szkoda Ze Cassiah ucichła jakos ostatnio..
Wiesz, takie forum to jednak wsparcie i mimo iż się nie znamy w realu to dobrze pogadać z kimś kto przechodzi przez to co my... Ktoś kto tego nie przeżył nigdy się zrozumie...
Może przypadkiem kiedyś się spotkamy na korytarzu w klinice to pogadamy na żywo....
Trzymam kciuki za twoją wizytę i oby IUI się odbyła i była udana...

reklama
Wiesz, takie forum to jednak wsparcie i mimo iż się nie znamy w realu to dobrze pogadać z kimś kto przechodzi przez to co my... Ktoś kto tego nie przeżył nigdy się zrozumie...
Może przypadkiem kiedyś się spotkamy na korytarzu w klinice to pogadamy na żywo....
Trzymam kciuki za twoją wizytę i oby IUI się odbyła i była udana...

Joko gdybys zaczela podpytywac w ferti o in vitro to dawaj znaka. Koszt ciekawe jaki jest, niby jest na www ale nie wiadomo ktore pozycje wchodza w sklad całkowitej ceny..

Do góry