reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tylko jedno IUI. Ale z ginem był ustalony plan ze próbujemy do końca marca a potem ivf. Wiec teraz do końca marca to plemniki bedą beznadziejne to nie ma co za IUI płacić. Juz teraz bez gorączki było słabo z plemnikami do IUI, a co dopiero teraz..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Pogadaj z ginem, ale pewnie ja tez bym myslala o IVF juz teraz. Sama chce szybko zrobic 3 IUI, mam nadzieje ze mi nie kaza robic 6 IUI bo srednio mi sie to podoba i bede gadac z lekarzem po trzeciej ze moze juz wystarczy.

reklama
Pogadaj z ginem, ale pewnie ja tez bym myslala o IVF juz teraz. Sama chce szybko zrobic 3 IUI, mam nadzieje ze mi nie kaza robic 6 IUI bo srednio mi sie to podoba i bede gadac z lekarzem po trzeciej ze moze juz wystarczy.
Ja mialam 4 IUI wszystkie cykl po cyklu teraz w srode byla ostatnia 4 i lekarz powiedzial ze jak sie nie uda to w przyszlym miesiacu ruszamy z in vitro bo badania wszystkie jeszcze mamy i bedziemy mieli wazne

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie musze dowiedziec jak to dziala w Holandii. Bo IUI/IVF jest pokrywana przez ubezpieczyciela i nie wiem czy musze zrobic wszystkie serie IUI zeby mi pokryli IVF, czy lekarz moze poprostu powiedziec ze 3 ok i poslac na IVF. Ja mojego ginekologa zobacze dopiero wlasnie po 3 IUI to sie dowiem mam nadzieje.
Dzisiaj na monitoringu mialam 5 osob hehe- ja, moj maz, dwie pielegniarki i starzysta jakis. Jeszcze tyle osob nie ogladalo moich pecherzykow :)

ja w ten week mam bardzo intensywny ...dzisiaj odpoczynek ...jutro na urodziny do siostrzeńca 2 latka...a w niedziele na chrzciny do Szwagierki a w pon drożność :)..... więc cały zaplanowany ..:) ja byłam wczoraj u swojego ginka pęchrzeyk jest ładny , nawet może dwa...za tydzień mam kontrolę i zobaczymy czy urosły...i co dalej :)

Oliwia Oktawia ur. 05.01 godz.: 20:36. 3350 kg, 53 cm.
Niestety opowieści o cudzie porodu naturalnego i o mordowaniu podczas męża, nie będzie. 8 godzin z oksytocyną i ani skurczy, ani rozwarcia :((((
Rozwiązanie poprzez cc. Jeden plus, że po rozpoczęciu akcji porodowej a nie na sucho.
Także obecnie nadal jestem na haju po tonie kroplówek. Ale dzidzię mam już przy sobie i szalejemy po korytarzach :)

Ostatnia edycja:
Niestety opowieści o cudzie porodu naturalnego i o mordowaniu podczas męża, nie będzie. 8 godzin z oksytocyną i ani skurczy, ani rozwarcia :((((
Rozwiązanie poprzez cc. Jeden plus, że po rozpoczęciu akcji porodowej a nie na sucho.
Także obecnie nadal jestem na haku po tonie kroplówek. Ale dzidzię mam już przy sobie i szalejemy po korytarzach :)
Gratulacje!!! Zdrówka dla mamy i córeczki!!! [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Także obecnie nadal jestem na haku po tonie kroplówek. Ale dzidzię mam już przy sobie i szalejemy po korytarzach :)
Gratulacje ;) dużo zdrówka dla małej i dzielnej mamy. Super imiona :)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje:) zdrówka dziewczyny :)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję!!! Dużo zdrówka Wam życzę

reklama
Hej dziewczyny ! jestem tu nowa...niedługo czeka mnie inseminacja..pierwszy raz..staramy się od 3lat ...tak bardzo się boję i aby szukam w necie informacji na ten temat :(( depresja...

Do góry