reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
równiez Witam ... :) musimy walczyć dalej ...musi się nam udać ... :) co do prolaktyny tez mam podwyzszona ...przez rok brałam dostinex ... dobrze sie czułam... zmieniłam gineksa i teraz tez biore norprolac....dodatek kazał mi zrobić gluzkoze i insuline i sie okazało ze sie przyswajam insuline....biore glucophage do tego pije inofolic ... biore witamine d3 ,,, i do tego probiotyki... a jeczcze wczoraj kazał mi brać witaminę k2..... i oczywiście na tarczyce euthyrox..... Dziewczyny musimy walczyć .... My jeszcze ten miesiąc naturals....ale myślimy o inseminacji .... :) Mój Gin mnie pociesza ze bedziemy mieli dzidziusia...wiec mam wielka nadzieje ... :) czas pokaże ,.,,, oby najszybciej sie okazało ze to bedzie Dla Nas Dziewczyny najszczęśliwszy rok :*:*:
A kochane powiedzcie jakies badanie musieliście miec przed HSG ???
Ja przed hsg mialam czystosc pochwy...raz mi wyszly drozdzaki to musialam przelozyc droznosc...

reklama
aaa .:).. bo teraz musiałam przełozyc ( okres jeszcze miałam ) i sie umówiła w innej miejscowosci to nie chcieli zadnych badan...ale mam zobione ob, crp i czzystosc tez miałam ale 3 msc temu ,,,,i cytologie z wrzesnia.,..mam nadzieje ze bedzie ok..... 09,01 ide :)

witaj kochana ! :* a bierzesz jakieś leki na jej obniżenie ? ja tak jak pisałam nanprolac ale bardzo zle sie czuję ... ginekologa mam z warszawy ale leczymy się w Radomiu bo też przyjmuje :) a Wy ?
o witam ja też z Radomia :) już myslałam że jestem sama... moja doktor tez w wawie pracuje ale i u nas przyjmuje znaczy ma gabinet a do kogo chodzisz

aaa .:).. bo teraz musiałam przełozyc ( okres jeszcze miałam ) i sie umówiła w innej miejscowosci to nie chcieli zadnych badan...ale mam zobione ob, crp i czzystosc tez miałam ale 3 msc temu ,,,,i cytologie z wrzesnia.,..mam nadzieje ze bedzie ok..... 09,01 ide :)
U mnie w szpitalu czystosc musiala byc zrobiona do 7dni przed hsg...

ja przed hsg czystość pochwy....a jutro idę na sprawdzenie pęcherzyków ale zaobserwowałam ze śluz płodny miałam 2 dni temu i chyba nici z tego wszystkiego zresztą dr. mi powiedziała aby nie robic w tym miesiącu bo mam naruszone endometrium no i plamiłam po badaniu więc nie chciałaby zeby poszło cos nie tak.....mam tylko nadzieje ze ta 4 iui będzie szcześliwą...musi być.......a teraz pozostaje mi naturals....chyba chociaż tez się boje.....a i tak pewnie z naturalsa nic nie wyjdzie zresztą jak zwykle

verda gratuluje kochana tobie mężowi i największemu szcześciu:* niech rośnie zdrowa aż mi się łezka zakreciła:) naprawde się cieszę

reklama
Do góry