Dokładnie mogę wiedzieć ile? Ostatnio się zorientowałam 450 zł plus badania Hiv, posiew itdPrywatnie niestety, ale nie ma co płakać bo oddam ostatni grosz za wymarzone dwie krechy![]()
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie mogę wiedzieć ile? Ostatnio się zorientowałam 450 zł plus badania Hiv, posiew itdPrywatnie niestety, ale nie ma co płakać bo oddam ostatni grosz za wymarzone dwie krechy![]()
Będzie dobrze kochanaHanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś
mififi04 ten film jest boskiklasyk !
Cheebay ja mam taką książkę po angielsku tydzień po tyg hehe
Jutro idę na betę trochę się martwię trzymajcie kciuki ok
W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.
Trzymamy[emoji110] [emoji110] [emoji110]Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś
W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.
Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś
Sam zabieg 700 zł. Badań mnóstwo, ale na szczęscie mam ubezpieczenie medyczne i wszystkie miałam w pakiecie, więc nic nie zapłaciłam.Dokładnie mogę wiedzieć ile? Ostatnio się zorientowałam 450 zł plus badania Hiv, posiew itd
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym absolutnie poczekala. Zarodek rozwija sie intensywnie juz od momentu zaplodnienia a nie dopiero od zagniezdzenia.
U Ciebie doszloby do zaplodnienia przed tomografem i ten malusi zarodeczek zostalby narazony na ogromne promieniowanie rentgenowskie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom