reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
No właśnie regulowanie dieta za bardzo nie pomaga, bo ja z powodu cukrzycy już i tak bardzo zdrowo się odżywiam i te wszystkie niedozwolone rzeczy odstawiłam...ehh nie ma lekko ;)

Kupię ta czerwona herbatę i spróbuje :) pije na czczo wodę z cytryna i otręby zalewam woda, jem dużo warzyw, produktów pełnoziarnistych, a poza tym za wiele mi nie wolno niestety...

Czy u was tez tak dzisiaj swieci słońce?:) aż chciałoby się wyjść...

Pokazałaby wam zdjęcie, bo właśnie mała chciała mi wyjść prawym bokiem i zrobiła wielka górkę, ale niestety leżę w kusych spodenkach i wstyd do internetow :p

Kupię ta czerwona herbatę i spróbuje :) pije na czczo wodę z cytryna i otręby zalewam woda, jem dużo warzyw, produktów pełnoziarnistych, a poza tym za wiele mi nie wolno niestety...

Czy u was tez tak dzisiaj swieci słońce?:) aż chciałoby się wyjść...

Roibos ponoć tez jest OK - znajoma Piła

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moje dni w szpitalu coraz bardziej się dłużą. Może gdybym nie miała córki w domu byłoby to bardziej możliwe do wytrzymania, a tak to tęsknota aż skręca momentami :-/... Przez weekend tylko crp kontrolują, jeszcze nie wiem jak wyniki z wczoraj. Nic nie wiem co będą robić po weekendzie, ale mam nadzieję że coś się ruszy. W tym szpitalu co jestem starają się bardzo by uratować nawet najgorsze przypadki ciąży ... Także takie pocieszenie...
Dziewczyny na ZAPARCIA pomaga jedzenie suszonych śliwek, jabłek, picie kefirów i jogurtów naturalnych, przed śniadaniem polecam wypicie szklankę ciepłej przegotowanej wody... Nie powinno się jeść bananów... Ja takie rady dostałam i pomagają.

LadyAga dobrze ze jestes pod najlepsza kontrola! Rozłąka ciężka jest ale z drugiej strony to w trosce o swoje drugie dzieciątko. A jaka nagroda Cię czeka za wytrzymałość i cierpliwość :) Z każdym dniem coraz bliżej końca :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry