Drugi... I ostatni zapewne...A Ty ktory raz podchodzisz ?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drugi... I ostatni zapewne...A Ty ktory raz podchodzisz ?
Oby ten ostatni bo Ci sie uda !
Mam.nadzieje,ze ostatni bedzie bo Ci sie uda
A je będę trzymała kciuki za nas obydwie....Oby ten ostatni bo Ci sie uda !
Mam.nadzieje,ze ostatni bedzie bo Ci sie udatrzymam kciuki
![]()
Nie doszlismy do kina dostalismy takiego lenia ze zostalismy w domu i filmy w tv ogladalismy [emoji4]Addunia i jak film?
Joko jakim zespołem kierujesz w sensie - jest to sprzedaz,obsługa,księgowym czy jeszcze innym?
U mnie starania 3 lata . ze mna wszystko ok. Maz mial zylaki powrozka nasiennego. Operacje na nie mial w marcu zeszlego roku i od marca wyniki sie poprawiły. Pierwsze wyniki byly 0. Po pierwszych 9 miesiącach staran wybralam sie do mojego gin ktory zlecil mi badania hormonow, hsg. Meza wyslal na badanie nasienia po odebraniu wynikow 0 wyslal nas odrazu z mezem do specjalisty i tam najpierw M mial diety, leki itp dopiero w ostatecznosci lekarz zdecydowal sie na operacje. W lipcu tego roku trafiliśmy do kliniki leczenia nieplodnosci. W październiku podeszlismy do 1 IUI. Teraz w styczniu do 4 ostatniej IUI. We wtorek testuje jesli sie nie udalo to in vitro.A powiedz jakie Twój M ma ywniki ??? a i jeszcze kiedy sie robic ten wynik z hiauronimem ??
U mnie starania 3 lata . ze mna wszystko ok. Maz mial zylaki powrozka nasiennego. Operacje na nie mial w marcu zeszlego roku i od marca wyniki sie poprawiły. Pierwsze wyniki byly 0. Po pierwszych 9 miesiącach staran wybralam sie do mojego gin ktory zlecil mi badania hormonow, hsg. Meza wyslal na badanie nasienia po odebraniu wynikow 0 wyslal nas odrazu z mezem do specjalisty i tam najpierw M mial diety, leki itp dopiero w ostatecznosci lekarz zdecydowal sie na operacje. W lipcu tego roku trafiliśmy do kliniki leczenia nieplodnosci. W październiku podeszlismy do 1 IUI. Teraz w styczniu do 4 ostatniej IUI. We wtorek testuje jesli sie nie udalo to in vitro.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny [emoji4]
A teraz jakie mam Twój M wyniki ?? Trzymam kciuki żebyś nie musiała podchodzić do in vitro.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj zrobił wszystkie możliwe i na koniec mu zlecili to badanie to jest oddzielne badanie i nazywa sie test wiązania z hialuronianem.. ( mogłam troche przekrecic nazwe ). Ilość ma baaardzo rózna plemników raz nawet nie mial miliona raz 12 mln a raz 8 mln. A ten tez wiazania mial 41 % a norma 80 %. aha no i 90 % uszkodzonych. morfologia 2% moj Maz w dziecienstwie mial zapalenie jajeczka - jak jezdzil na rowerku musie tak zrobilo i stad to..A powiedz jakie Twój M ma ywniki ??? a i jeszcze kiedy sie robic ten wynik z hiauronimem ??
hahaNie doszlismy do kina dostalismy takiego lenia ze zostalismy w domu i filmy w tv ogladalismy [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
\Moj zrobił wszystkie możliwe i na koniec mu zlecili to badanie to jest oddzielne badanie i nazywa sie test wiązania z hialuronianem.. ( mogłam troche przekrecic nazwe ). Ilość ma baaardzo rózna plemników raz nawet nie mial miliona raz 12 mln a raz 8 mln. A ten tez wiazania mial 41 % a norma 80 %. aha no i 90 % uszkodzonych. morfologia 2% moj Maz w dziecienstwie mial zapalenie jajeczka - jak jezdzil na rowerku musie tak zrobilo i stad to..