reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

10dpo

Dzisiaj jest mi niedobrze i nie wiem czy brac to za dobry objaw czy to efekt kompletnej mieszanki pokarmowej jaka dzisiaj zafundowalam zoladkowi [emoji848][emoji848][emoji848]
A i zapomnialam, cycki zrobily mi sie takie pelne w srodku!
Staram sie nie nakrecac ;)

Sroda-czwartek chwila prawdy [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
10dpo

Dzisiaj jest mi niedobrze i nie wiem czy brac to za dobry objaw czy to efekt kompletnej mieszanki pokarmowej jaka dzisiaj zafundowalam zoladkowi [emoji848][emoji848][emoji848]
A i zapomnialam, cycki zrobily mi sie takie pelne w srodku!
Staram sie nie nakrecac ;)

Sroda-czwartek chwila prawdy [emoji33]

Paraplu, kciuki odpalone[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
10dpo a który dc?

Co tam zmieszalas za jedzonko?
Boszz, ja wczoraj najpierw spaghettii, potem 4 gofry z jagodami, a wieczorem wysyłałam M do sushi baru po krewetkowa tempure i fasolki edamame [emoji87][emoji87][emoji87]
e9db1da146906d6e3cda43908bdc42cf.jpg

Także ten [emoji15][emoji23][emoji23][emoji23]

Siwa, @ juz nie bedzie kochana, odeszła na dobre!![emoji4]

Lux, świetne fotki, a wózek extra wypas[emoji106]

10dpo a który dc?

Boszz, ja wczoraj najpierw spaghettii, potem 4 gofry z jagodami, a wieczorem wysyłałam M do sushi baru po krewetkowa tempure i fasolki edamame [emoji87][emoji87][emoji87]

27dc

Hehe zmieszalam jajecznice, kanapki, zupe dyniowa, gofry, placki ziemniaczane i smazone miesko. [emoji33][emoji33][emoji33]
Po takim zestawie moze byc niedobrze [emoji23]

Luuuubie krewetki [emoji173]️ jak maja jeszcze dobry sos to nie umiem przestac jesc [emoji12]

Nadrobiłam Was ;-)
Trochę sie przespałam bo cały czas mam problem z ta cholerna temperatura ;-(
Mniam sama zjadłabym gofry :-D chyba kupie sobie gofrownicę mniam, mniam ;-)
Mezus wrócił z pracy i czekam, aż wróci z toalety :-D

10dpo a który dc?

Aaa sushi tempuraaa !!! Uwielbiam! Ostatnio sama robiłam, pierwsze moje sushi wyszło xxl- zdecydowanie nie dało się włożyć na raz do buzi :p kolejne były już ok :D

27dc

Hehe zmieszalam jajecznice, kanapki, zupe dyniowa, gofry, placki ziemniaczane i smazone miesko. [emoji33][emoji33][emoji33]
Po takim zestawie moze byc niedobrze [emoji23]

Luuuubie krewetki [emoji173]️ jak maja jeszcze dobry sos to nie umiem przestac jesc [emoji12]

To rzeklabym iscie ciazowy mix[emoji87][emoji106][emoji85][emoji23]

Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z rana
20170116_054352-1.jpg

Załączniki

• 20170116_054352-1.jpg
    20170116_054352-1.jpg
    573 KB · Wyświetleń: 582
reklama
Kochana mam to samo. Jutro termin @ i boję się że ona jednak przylezie... Schiza mam i bez przerwy do WC latam sprawdzić czy mnie nie zalewa.
Dziś clearblue też pokazał plusie ale tak samo bladego jak wczoraj.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa dokładnie to samo mam :( niestety póki nie minie termin nie czuje się bezpiecznie. Głupotę trochę zrobiłam, że przed terminem @ testowałam. Ale po tej kłótni z mężem coś mnie tchnelo po prostu.
W piątek rano robiłam test czułość 25 i wyszła bladziocha potem kupiłam po drodze z pracy 10 to zrobiłam ja jeszcze tego samego dnia po powrocie i ta 25 paskowa oba wyszły bladziochy. W sobotę po pracy zrobiłam druga 10 to już wyszły bardzo widoczne kreski. Dziś zrobiłam paskowy 25 i owu dla porównania (paskowy ciazowy, ten zabudowany to owu). Jakość zdjęć nie powala przepraszam ale chyba widać :)

Taki bladzioch jeszcze ciazowy. Bety u mnie nie robią jakoś muszę sie upewniac przed wizytą w Polsce, że jest ok :)

Do góry