Agatusia1
Fanka BB :)
Przykro miNormalnie jakby @ przyszła. Tyle, że 2 dni spóźniona.
Dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Nawet nie wiecie jak wiele dla mnie znaczą.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miNormalnie jakby @ przyszła. Tyle, że 2 dni spóźniona.
Dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Nawet nie wiecie jak wiele dla mnie znaczą.
Może w walentynki będzie wielka radość [emoji1]Test sie nie mylil, Wrozka Krwawka mnie odwiedzila [emoji20] cykl 28 dniowy, znow sie skrocil [emoji20]
3cs [emoji22]
@ 14 luty
@Spark dzieki, ze napisalas o tym dong quai w tabletkach bo okazalo sie, ze w Holandii wlasnie sa tabletki. Juz zamowilam [emoji1377] zakupilam sobie 36 testow owu [emoji1377]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem z wami. Zaczęłam 5 cs [emoji2]Paraplu, przykro mi bardzo.. Może październik będzie nasz i przebijemy wrześnióweczki ?!
Ja brałam 3 cykle, chyba nic to nie dało [emoji1]Tak na dobranoc
Ktoras z Was slyszala o niepokalanku pospolitym (vitex)?
Link do: Niepokalanek mnisi
Mysle, ze jest wart uwagi
Aahahahahah niepokalanek i castangus to to samo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oo a tutaj znalazlam cos dla dziewczyn z Hashimoto.
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję kochana[emoji17] suka jak się patrzy [emoji17]Żywa krew, niedużo. Ale ten test.... serio już prawie nic nie widać. Poczekam jeszcze choć już wiem że dupa... nie mam jak na IP jechać. Jadę właśnie do pracy. M. Ma drugie zmiany także będę sama z małym.
Aha... dzisiaj jest nasza 3 rocznica ślubu... los to suka[emoji24]