reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2

Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić :)
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

ŚLĘ FLUIDKI CIĄŻOWE X 2 !!!!
Ja biorę i bliźniaki a najlepiej bliźniaczki [emoji6] ... a u mnie spore prawdopodobieństwo [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Nessi podwójne gratulacje normalnie tak się wzruszylam.
A u mnie dalej katar juz mi nie dobrze od niego, tak mnie mdłości mecza.
Choć jestem pewna ze w tym cyklu nic nie wyjdzie do @ ok 6 dni to nie chce się lekami jednak faszerowac ale sposoby naturalne nic nie pomagaja
No na katar niestety nie ma leków bo w sumie czy by coś brać czy nie to i tak kilka dni wymęczy. Najlepiej czosnek cytryna i czas hehe

Nessi podwójne gratulacje normalnie tak się wzruszylam.
A u mnie dalej katar juz mi nie dobrze od niego, tak mnie mdłości mecza.
Choć jestem pewna ze w tym cyklu nic nie wyjdzie do @ ok 6 dni to nie chce się lekami jednak faszerowac ale sposoby naturalne nic nie pomagaja
A moze jakies inhalacje z soli fizjologicznej? Albo z rumianku? Moja siostra ostatnio stosowaka na katar, jest w 12 tc

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow wow wow ... Nessi gratulacje [emoji4]

Ale super Również gratuluję.
Mi się dzisiaj śniło że urodziłam parke obudziło mnie siku i aż byłam zła że takie fajny sen mi przerwalo, ale wyobraźcie sobie ze później znów mi się śniło bliźniaki. Taki realny był ten sen i dzisziusie.....
A tu nadal @ brak, już praktycznie 6 dni. Testy negatywne....

To jest tabelka aktualnie starających się, wpisujemy imię, wiek, cykl starań, o które bobo się starasz i termin @, a jeśli się uda to przechodzisz do tabelki zafasolkowanych :-) jeśli chcesz, możemy Cie dopisać :-)

Dziewczyny, czy przed @ macie taką siateczke żył na dekolcie? Mnie piersi tak bolą, momentami czuje takie mrowienie w środku, no i cały dekolt mam zielony, w żyłach. Nie pamiętam, czy zawsze tak mam, czy tym razem.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja nic takiego nie mam. Standard trochę brzuch I piersi ... zatem .... [emoji6]

reklama
Do góry