reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No witam :) tak jutro przyjedzie I bardzo sie ciesze z tego powodu chce miec to juz za soba ;) trzymaj kciuki I napisze jak juz bede lezala sobie w domu po zabiegu ;)
no trzymam i nie puszczam a da ci zwolnienie bo mnie to normalnie kaza się zachowywać no i tak robiłam tylko nie dżwigać:)

ciesze si e z tobą już na zaś:)

reklama
pewnie nie tylko jej powiedz o tej ciężkiej pracy:)...cieszcze się ze już jutro masz iui......ja czekam na @ i zaczynam walkę poraz 4 oby już ostatni
No tak powiem powiem :) kierowniczka.mi mowila ze nawet dwa tygodnie zebym wziela do bety chociaz ... no kochana bede trzymala kciuki bardzo mocno za Ciebie :)))))

Ale fajnie, że wasi lekarze nawet w niedzielę przyjeżdżają. Ja to wiem że u nas w niedziele i święta klinika zamknięta...
Trzymam za Was kciuci laski!

Ja brałam clostilbergyt, ovitrelle na dojrzewanie i pęknięcie. Ważyłam 47kg przed pierwszą IUI.

Ooo Zuzik To Ty startowałaś z taką wagą jak ja na początku przygody z hormonami. Jeśli to nie za osobiste pytanie to zdradź mi ile przytyłaś podczas samej terapii hormonalnej?:) Bo ja przez 15 lat nie mogłam przytyć do tych 50 żeby choć zarys cycków mieć. Po 2 latach hormonów jak poszło to myślałam, że się nie zatrzyma:) (i pewnie nic a nic nie ma to związku z tym, że coraz starsza jestem:p)

Haj dziewczyny.... Ja dziś po monitoringu.... Urosły trzy pęcherzyki.... Dwa na prawym jajniku i jeden (największy) na lewym... W czwartek kolejny monitoring i IUI w piątek!!!! Jolancik wpisz mnie poproszę na czwartek i piątek...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko o ktorej masz w pt iui?? ja mam wizyte w pt moze sie spotkamy w klinice :):)

Ooo Zuzik To Ty startowałaś z taką wagą jak ja na początku przygody z hormonami. Jeśli to nie za osobiste pytanie to zdradź mi ile przytyłaś podczas samej terapii hormonalnej?:) Bo ja przez 15 lat nie mogłam przytyć do tych 50 żeby choć zarys cycków mieć. Po 2 latach hormonów jak poszło to myślałam, że się nie zatrzyma:) (i pewnie nic a nic nie ma to związku z tym, że coraz starsza jestem:p)
Ja tez ważę tyle co kot napłakał. 48 kg przy 163 cm. Na hormonach jestem już dwa miesiące i też liczę na kilka kilo więcej. Bo jak na razie biustonosz to u mnie bezużyteczny zakup ;-)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry