evelinia
Fanka BB :)
Na dole szybko mierzy, bo tam jest inna temperatura bazowa niż w ustach. Nie raz porównywałam to w ustach to trwało około 2 min a na dole to w okolicach pół minutyIle czasu te termometry mierzą?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na dole szybko mierzy, bo tam jest inna temperatura bazowa niż w ustach. Nie raz porównywałam to w ustach to trwało około 2 min a na dole to w okolicach pół minutyIle czasu te termometry mierzą?
U mnie 4 też był tym szczęśliwym
Dziękuję za odpowiedzi! U gina byłam w czerwcu, zlecił cytologię, badanie na wykrycie toksoplazmozy i różyczki. Wszystko wyszło ok. Ale może faktycznie warto zbadać owulacje i hormony. Czy orientujecie się może jakie hormony należy zbadać? Wiem na pewno, że prolaktynę.
No pewnie! Zmiescimy się na tej łodzi ciężarnych![]()
Na dole szybko mierzy, bo tam jest inna temperatura bazowa niż w ustach. Nie raz porównywałam to w ustach to trwało około 2 min a na dole to w okolicach pół minuty
Pewnie, że się zalapiecie:* a my z Wami
![]()
No to kciuki za piękne jajeczkaNo ja dziewczyny jutro idę zobaczyć piękne jajeczka zastrzyk w aptece czeka i w sobotę zabieram się za mężalux pozdrawiam ,a co u nimiti?całusy dla nataniela
Tak tsh 4,9 ft4 15,78. Ft3 4,85 fsh 6,69Oczekiwanie ginekolog oczywiście też może, ale nie tylko.
Badałaś inne parametry FT3 FT4?
Będziemy pływać jak bojeTylko zadbajcie, żeby ta łódź była odpowiednio duża, bo za jakiś czas z tymi brzuchami, to jeszcze któraś za burtę wypadnie![]()
Z firmy microlifeA jaki masz?![]()