reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny już trzy dni po terminie, a okresu jak nie bylo tak nie ma. Lekarz nie odpowiada, nie wiem co dalej...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Oska, mowilas ze lekarz wraca w piatek? Umow sie na wizye. W moim przypadku po pierwszej IUI cykl trawl 36 dni (IUI w 13 dc) i wszysko bylo ok (tzn. nie bylo cyst i niczego takiego, nie bylo ciazy, te wszytkie leki widocznie troche pomieszaly).
I nie mowie ze to super normalne ale sie zdarza. Nie martw sie tak bardzo i idz w piatek do gina jak dasz rade.

Hej dziewczyny...wlasnie dotarlam do domu... bardzo nieprzyjemny zabieg boli mnie nadal.. I teraz zauwazylam lekkie plamienie na wkladce to zle ? 3lutego moge juz zrobic test albo bete ... ;)

Zylwia, Nina001- juz jestescie "zainseminacjonowane" ;)? Jak poszlo?
Dziewczyny, ale wy chudzinki jestescie! Zazdroszcze :)
Pozdrowienia dla reszty.

Mikaaa czas przeszły (trochę na szczęście). Podczas kuracji magicznych hormonalnych mojego eks lekarza przytyłam w dwa lata 10 kilo! W ciąży natomiast pobiłam Zuzika bo dobiłam do 72 kilo. Teraz jeszcze nie wiem ile ważę. Jakoś nie było okazji sprawdzić po porodzie:)

Mikaaa czas przeszły (trochę na szczęście). Podczas kuracji magicznych hormonalnych mojego eks lekarza przytyłam w dwa lata 10 kilo! W ciąży natomiast pobiłam Zuzika bo dobiłam do 72 kilo. Teraz jeszcze nie wiem ile ważę. Jakoś nie było okazji sprawdzić po porodzie:)
Ja sie wlasnie najbardziej boje tego tycia po hormonach. Moze glupio to ujelam, bo najbardziej to sie boje ze w ciaze nie zajde mimo sytmulacji i innych zabiegow. Ale generalnie siedzi mi to w glowie, jeszcze sie oczywiscie naczytalam na internetach. Bo ja nie mam tego buforu bezpieczenstwa jesli chodzi o wage ze moge przytyc i jeszcze bedzie ok ;) Ale wiadomo sa kwestie wazne i wazniejsze. A u Ciebie to kwestia czasu, dopiero co potomstwo wydalas na swiat :)

Ostatnia edycja:
Już wszystko wiem. Mam czekać tydzień czasu po odstawieniu leków na przyjście okresu. Szkoda tylko, że wcześniej nie poinformował mnie, że jeśli się nie uda to mam przestać brać leki...
A czy jest tu ktoś z Lublina i mógłby doradzić gdzie wstępnie rozglądać się za in vitro? Do kogo się zgłosić?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry