reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nessi podwójnie gratuluję! Wierzę, że wszystko dobrze się skończy. Duuużoooo siły, zdrówka i spokojnych 9 mcy! [emoji173]

Lanvin
to dobrze, że krwawka zdecydowała się w końcu pojawić. Powodzenia w nowym cyklu :)

Mfifi jeszcze raz gratuluję! Niech aniołek nad Wami czuwa. Dużo zdrówka dla Was :* [emoji173]

Verq mamy ten sam termin @. Trzymam kciuki żeby nie przyszła :)

StorAnia mam nadzieję, że ten cykl okaże się owocny i będziesz mogła pójść na zwolnienie.

Marc trzymam kciuki za II!

Joasia nie zakładaj najgorszego, pogódźcie się i działajcie. Nie możecie zmarnować tej okazji :)

Bulbasek nie trzymaj nas dłużej w niepewności :) trzymam kciuki za II

Campari0202 gratuluję

Leeleeth gratuluję i spokojnej ciąży życzę :) jednak coś w Tym jest, że Nasze aniołki same decydują kiedy do nas zejść. Niby nie miałaś szans na ciążę w tym cyklu przez pecherzyk a jednak. Nigdy nie można się poddawać :) [emoji173]

M2b gratuluję! [emoji173] Życzę spokojnych 9 mcy :) super, że TSH utrzymuje się na niskim poziomie.

Luna gratuluję [emoji173] dużo zdrówka i spokojnego czasu. Jak się czujesz?

Wszystkim zafasolkowanym o których zapomniałam życzę spokojnych i nudnych 9 miesięcy oraz szczęśliwego rozwiązania [emoji173]

Za wszystkie fighterki niezmiennie trzymam kciuki! A czekającym na @ życzę żeby nie przyszła przez 9 mcy :)

U mnie dziś 23dc wiec nudne oczekiwanie. W 14dc byłam na monitoringu podejrzeć czy jakieś jajeczko urosło (owu. przeważnie 17-19dc) a tu się okazało, że pecherzyk już pękł- najprawdopodobniej w 13dc :szok:
Obstawiam, że to przez Donga :rolleyes2: cykl nie był zbyt dobrze obstawiony (przytulanki 9 i 12 dc) bo dopiero się przygotowywaliśmy do działania :-p
W 6dpo miałam lekkie jednorazowe plamienie żywą krwią, które daje mi nadzieję. Innych objawów brak..
Powiedzcie mi dziewczyny, jeśli teoretycznie zagnieżdżenie było w 6dpo to po jakim czasie najprędzej może wyjść pozytywny test?:confused:
O witamy[emoji173] kto to się tu pojawił[emoji2] aniołek czuwa cały czas [emoji72] ja robiłam 4 dni przed terminem

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam 10szt. Nordtest o czułości 10. Kiedyś zrobiłam zapas:p jednak boje się testować :( nie lubię oglądać 1 kreskio_O
Nie mam żadnych objawów, ani mnie piersi nie bolą ani nic... tylko to jednorazowe plamienie w 6dpo daje mi nikłą nadzieję
Kiedy Ty testujesz?
Ja właśnie nie mam testów, musze coś zakupić ... ale też się boje. Chciałabym w niedziele to będzie 11dpo ... ale zobaczę jak to się pouklada [emoji6] A Ty kiedy planujesz tescik?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dziewczyny, a wejdzcie na dzidziusiowo.pl na kalkulator, to do dziewczyn dzieciatych lub ciężarówek, które znają płeć :-) tam można sprawdzić płeć wg skończonych lat i miesiąca zapłodnienia, zobaczcie czy u Was się sprawdziło. Ja sceptycznie podchodzę do takich rzeczy, ale jak sobie sprawdzałam z młodym, to wyszło dobrze :-D teraz mi pokazuje, że jak zajdę w lutym, to będzie dziewczynka, w marcu chłopiec, a w kwietniu i maju dziewczynka :-D kurde, w marcu chyba nie będę próbować haha [emoji23]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hehe Lanvin, ja weszłam i wyszło mi, że będę miała dziewczynkę o piwnych oczach :p

Dziewczyny, dzisiaj byłam na wizycie... Z Maleństwem wszystko OK, rośnie serduszko bije jak dzwon i pływa sobie w pęcherzyku :) Jedyne co nas martwi to krwiak, który nadal jest... Ale jestem obstawiona lekami, mam odpoczywać, leżeć i nie martwić się :)
Ostatnio mniej się udzielam, ale ciągle Was Kochane czytam i kibicuję i trzymam kciuki za najbliższe testingi :) &&&&

Lanvin, moj to bedzie taki chudy a długi.. mąż długo tak wyglądał dopiero od 5 lat nabrał masy a tak to 193cm i około 80 kg [emoji33] teraz ma przeszło 90 kg i w końcu wyglada normalnie [emoji12] a mały idzie w ślady taty.. wyciągnął się i zrobił chudy [emoji53] co do objawów to masz racje! Mnie też piersi bolały jak nigdy a @ przyszła w terminie.. moim wyznacznikiem to beda chyba pryszcze [emoji23] jak wyjdą standardowo dwa na twarzy to wiem, że przyjdzie @ i nie ma co testu robić [emoji12]
Paraplu, ja też mam taki przyrost włosów na nogach ehhh ogole wieczorem a rano już sa[emoji53]
Bulbasek, Emsi trzymam za was kciuki [emoji6] październik musi byc wasz!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe Lanvin, ja weszłam i wyszło mi, że będę miała dziewczynkę o piwnych oczach :p

Dziewczyny, dzisiaj byłam na wizycie... Z Maleństwem wszystko OK, rośnie serduszko bije jak dzwon i pływa sobie w pęcherzyku :) Jedyne co nas martwi to krwiak, który nadal jest... Ale jestem obstawiona lekami, mam odpoczywać, leżeć i nie martwić się :)
Ostatnio mniej się udzielam, ale ciągle Was Kochane czytam i kibicuję i trzymam kciuki za najbliższe testingi :) &&&&
E bez zdjęcia wpis się nie liczy . Krwiak z czasem zejdzie, jakie ma teraz wymiary??? Dobre zalecenia polezec i się niczym nie martwić:), kiedy kolejna wizyta???

Piersi jak balony, też tam czasem coś w dole poczuje. Wczoraj mi się bardzo niedobrze zrobiło. Ale może dlatego, że za mało wypilam. przez ostatnie 2 dni jakieś osłabienie, dziś już od rana na zakupach, karkówka w marynacie, po śniadaniu szykuje się do pracy :) przyjemnego szusowania :)
Spakowalas się już na tą łódź?

Daj przepis na karkówke [emoji14]

Hehe Lanvin, ja weszłam i wyszło mi, że będę miała dziewczynkę o piwnych oczach[emoji14]
Ciekawe, czy się sprawdzi! Masz może zdjęcie dla nas? Daj ciotkom popatrzeć [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Matko mi wychodzi dziewczynka. Lanvin a Jan to było z zachcianki i i innymi przesądami w twojej pierwszej ciąży? Sprawdziło się? Mnie denerwuje jak tesciowa się pyta na co mam ochotę kwaśne czy słodkie bo kwaśne chłopak a słodkie dziewczynka a co jeśli mi się w ogóle nie chce jeść nic mi nie smakuje i jem bo muszę?
Jak to u was dziewczyny były? U mnie niby boboseksy były przed samą owulka lub w trakcie więc na chłopaka by wychodziło...
Ja na początku kwaśne, a od 7miesiaca tylko słodycze i jest synus :)))), a odrzucalo mnie od mięsa, żadnej wędliny nie mogło być w lodówce na początku bo odrazu wc :/

Do góry