Ale teraz to chyba wino po IUI nie koniecznie?Zylwia Lekarz albo powinien zapisac ci estrofem albo sama sie wspomagaj...np winem
reklama
No to super !dziewczyny chyba nigdy sie tak nie cieszyłam z & ....wracam do gry
zuzik 6 lutego ocena owulacji i może koło 9-10 iui poraz 4 jeśli możesz dopisz mnie proszę
i tym razem postanowiłam że nie bede isę martwić uda się i juz![]()
katharina203
Fanka BB :)
Nie teraz juz nie...teraz to tylko dobre nastawienie...Ale teraz to chyba wino po IUI nie koniecznie?
adunnnia90
Teraz Jolancik zajumje sie kalendarzem [emoji4]dziewczyny chyba nigdy sie tak nie cieszyłam z & ....wracam do gry
zuzik 6 lutego ocena owulacji i może koło 9-10 iui poraz 4 jeśli możesz dopisz mnie proszę
i tym razem postanowiłam że nie bede isę martwić uda się i juz![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No to zaczynam mniej wierzyc ze moze sie.udac przez to glupie endo...Nie teraz juz nie...teraz to tylko dobre nastawienie...
katharina203
Przestan...martwienie sie nic nie pomoże...ciesz sie i mow sobie ze sie uda...No to zaczynam mniej wierzyc ze moze sie.udac przez to glupie endo...![]()
cikulinka
oj tak jakoś tak mi wyskoczyło już poprawiam ale dzieki bo to zmienia cały szykChyba z @![]()
cikulinka
dzieki ja nadal za wszystkie trzymamNo to super !bede trzymala kciuki
![]()
cikulinka
katharina ma racje bo w niczym zamartwianie nie pomoże masz przestać sie martic i to już zylwiaPrzestan...martwienie sie nic nie pomoże...ciesz sie i mow sobie ze sie uda...
reklama
Dziewczyna, a czy któraś z Was miała wysoką prolaktynę po obciążeniu? Ja tak mualam i brałam bromergon, ale obecny lekarz kazał mi go odstawić, bo tego nie trzeba leczyć. I teraz nie wiem... Może lepiej do niego wrócić na własna rękę?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: