reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Na apce musisz wejść w pisanie wiadomości i jest taki kwadracik z górami, klikasz i wybierasz zdjęcie :-)

Balbinka, nie strasz! Nie po to krechy tak pięknie ciemnieją, żebyś panikowała. Tym razem dzidź jest silny i będzie sobie bezproblemowo siedział do października, a Ty matka się nie stresuj [emoji8]

Miśka, pięknie napisałaś, ale dlaczego uważasz, że nie możesz zajść w ciążę? Na pewno możesz, ale jednym zajmuje to więcej czasu, innym mniej. Nie załamuj sie [emoji8] przypomnij mi, robiłaś jakieś badania itp?

Kochana, ja widzę tyle, co na moim teście 3 tygodnie temu, ale okazało się, że to odbarwienie... Mam nadzieję, że u Ciebie to faktycznie cień :-)

@Dariana, bardzo miło że strony Twojego męża, że Ci taką niespodziankę zrobił :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Już teraz jest dobrze :) Dziękuję Kochana :* tylko to pierwsze wrazenie. Akcja nocna kryptonim Balbinka zakończona powodzeniem :D

Dzięki dziewczyny.chciałabym mieć silniejsza wolę.zawsze przed zrobieniem testu myślę sobie a co mi tam ,najwyżej będzie negatyw A potem jestem zla na siebie i tak w kółko.kiedy przestanę robić testy przed terminem okresu!!oj ja naiwna:laugh2:

Oj bo to pewnie tylko moja wyobraźnia.po co go robiłam! !mogłam poczekac:(brzuch mnie boli już 3 dzień tak bardziej niż przed okresem zawsze.już nie robię.jak nie dostanę do piątku to w sobotę rano zrobię.nie chce być furiatka:eek:
Spokojnie, zrób za 2 dni. To był test 25 mogło nie wyjść tak super.

Dzięki dziewczyny.chciałabym mieć silniejsza wolę.zawsze przed zrobieniem testu myślę sobie a co mi tam ,najwyżej będzie negatyw A potem jestem zla na siebie i tak w kółko.kiedy przestanę robić testy przed terminem okresu!!oj ja naiwna:laugh2:
Każda sobie tak obiecuje ale ciekawość silniejsza :D

Dziękuję [emoji8] jutro zaczynam mierzyć tempke, ale pewnie od jutra jakoś :-)

Kochana, mam nadzieję, że się uda, ale jeśli nie, to cyc do przodu i lecicie z tematem kolejny cykl, nie ma co się dołować :-)

Wszystko fajnie ale najbardziej boje się ze znów przede mna wiele tych cykli .....:-(

Witam.się serdecznie z Wami z rana u mnie ladna sloneczna pogoda w koncu juz bliżej wiosny bo zimy to ja strasznieeeeee nie lubie :-) pozdrowionka dla was i milego dzionka

Już teraz jest dobrze :) Dziękuję Kochana :* tylko to pierwsze wrazenie. Akcja nocna kryptonim Balbinka zakończona powodzeniem :D
No mam nadzieję! Wiadomo, że się człowiek stresuje, też bym się zestresowała :-) ale ten brzuch to pewnie objaw tego silnego dzidźka, tak szybko na mamuśkę oddziaływuje :-) uważaj, bo jeszcze bliźnięta Ci się trafią [emoji3]

Też tak mam... Niby myślę sobie, że jak będzie negatyw, to przynajmniej będę wiedziała na czym stoję, a później mi przykro. Tak źle i tak niedobrze...

Spokojnie, zrób za 2 dni. To był test 25 mogło nie wyjść tak super.
Mi tam na 25 to lśniąca biel wychodziła, zero cieni :-) więc może coś jest na rzeczy :-)

Kochane, ja w nocy przeżyłam koszmar :( obudził mnie ogromny ból brzucha. Jak sobie uświadomiłam, że to mnie obudziło mysle: Nie. Tylko nie to... trzymam ten brzuch i zaczyna mi krew do mózgu doplywac. To żołądek. Boli mnie żołądek. Ból był bardzo mocny. Mąż zrobił mi wodę z solą i przeszło jak ręka odjal. zaczęło mi tam bulgotac. Teraz mnie pogonilo do wc. To tylko zoladek...

Ufff....Aż mi się gorąco zrobiło, ale doczytałam do końca :) dobrze że to tylko albo aż rewolucje żołądkowe :p

reklama
Wszystko fajnie ale najbardziej boje się ze znów przede mna wiele tych cykli .....:-(

Witam.się serdecznie z Wami z rana u mnie ladna sloneczna pogoda w koncu juz bliżej wiosny bo zimy to ja strasznieeeeee nie lubie :-) pozdrowionka dla was i milego dzionka
Też bym chciała trochę słońca, to budowa by ruszyła z kopytem [emoji14]
Mnie za to obudziła szarówa i miałam tak zamarznięte auto, że prawie się do pracy spóźniłam, dobrze że M małego dziś do przedszkola odwiózł.

Do góry