reklama
Bulbasek
Fanka BB :)
Już teraz jest dobrzeNa apce musisz wejść w pisanie wiadomości i jest taki kwadracik z górami, klikasz i wybierasz zdjęcie :-)
Balbinka, nie strasz! Nie po to krechy tak pięknie ciemnieją, żebyś panikowała. Tym razem dzidź jest silny i będzie sobie bezproblemowo siedział do października, a Ty matka się nie stresuj [emoji8]
Miśka, pięknie napisałaś, ale dlaczego uważasz, że nie możesz zajść w ciążę? Na pewno możesz, ale jednym zajmuje to więcej czasu, innym mniej. Nie załamuj sie [emoji8] przypomnij mi, robiłaś jakieś badania itp?
Kochana, ja widzę tyle, co na moim teście 3 tygodnie temu, ale okazało się, że to odbarwienie... Mam nadzieję, że u Ciebie to faktycznie cień :-)
@Dariana, bardzo miło że strony Twojego męża, że Ci taką niespodziankę zrobił :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
judytka777
Dzięki dziewczyny.chciałabym mieć silniejsza wolę.zawsze przed zrobieniem testu myślę sobie a co mi tam ,najwyżej będzie negatyw A potem jestem zla na siebie i tak w kółko.kiedy przestanę robić testy przed terminem okresu!!oj ja naiwna

Bulbasek
Spokojnie, zrób za 2 dni. To był test 25 mogło nie wyjść tak super.Oj bo to pewnie tylko moja wyobraźnia.po co go robiłam! !mogłam poczekacbrzuch mnie boli już 3 dzień tak bardziej niż przed okresem zawsze.już nie robię.jak nie dostanę do piątku to w sobotę rano zrobię.nie chce być furiatka
![]()
Bulbasek
Każda sobie tak obiecuje ale ciekawość silniejszaDzięki dziewczyny.chciałabym mieć silniejsza wolę.zawsze przed zrobieniem testu myślę sobie a co mi tam ,najwyżej będzie negatyw A potem jestem zla na siebie i tak w kółko.kiedy przestanę robić testy przed terminem okresu!!oj ja naiwna![]()
MartaBarbaraWeronika
Dziękuję [emoji8] jutro zaczynam mierzyć tempke, ale pewnie od jutra jakoś :-)
Kochana, mam nadzieję, że się uda, ale jeśli nie, to cyc do przodu i lecicie z tematem kolejny cykl, nie ma co się dołować :-)
Wszystko fajnie ale najbardziej boje się ze znów przede mna wiele tych cykli .....:-(
Witam.się serdecznie z Wami z rana u mnie ladna sloneczna pogoda w koncu juz bliżej wiosny bo zimy to ja strasznieeeeee nie lubie :-) pozdrowionka dla was i milego dzionka
Lanvin
No mam nadzieję! Wiadomo, że się człowiek stresuje, też bym się zestresowała :-) ale ten brzuch to pewnie objaw tego silnego dzidźka, tak szybko na mamuśkę oddziaływuje :-) uważaj, bo jeszcze bliźnięta Ci się trafią [emoji3]Już teraz jest dobrzeDziękuję Kochana :* tylko to pierwsze wrazenie. Akcja nocna kryptonim Balbinka zakończona powodzeniem
![]()
Też tak mam... Niby myślę sobie, że jak będzie negatyw, to przynajmniej będę wiedziała na czym stoję, a później mi przykro. Tak źle i tak niedobrze...Dzięki dziewczyny.chciałabym mieć silniejsza wolę.zawsze przed zrobieniem testu myślę sobie a co mi tam ,najwyżej będzie negatyw A potem jestem zla na siebie i tak w kółko.kiedy przestanę robić testy przed terminem okresu!!oj ja naiwna![]()
Mi tam na 25 to lśniąca biel wychodziła, zero cieni :-) więc może coś jest na rzeczy :-)Spokojnie, zrób za 2 dni. To był test 25 mogło nie wyjść tak super.
Agatusia1
Kochane, ja w nocy przeżyłam koszmarobudził mnie ogromny ból brzucha. Jak sobie uświadomiłam, że to mnie obudziło mysle: Nie. Tylko nie to... trzymam ten brzuch i zaczyna mi krew do mózgu doplywac. To żołądek. Boli mnie żołądek. Ból był bardzo mocny. Mąż zrobił mi wodę z solą i przeszło jak ręka odjal. zaczęło mi tam bulgotac. Teraz mnie pogonilo do wc. To tylko zoladek...
Ufff....Aż mi się gorąco zrobiło, ale doczytałam do końca
judytka777
Dzięki.Tak zrobię choć staram nie robić sobie nadziejiSpokojnie, zrób za 2 dni. To był test 25 mogło nie wyjść tak super.
reklama
Lanvin
Też bym chciała trochę słońca, to budowa by ruszyła z kopytem [emoji14]Wszystko fajnie ale najbardziej boje się ze znów przede mna wiele tych cykli .....:-(
Witam.się serdecznie z Wami z rana u mnie ladna sloneczna pogoda w koncu juz bliżej wiosny bo zimy to ja strasznieeeeee nie lubie :-) pozdrowionka dla was i milego dzionka
Mnie za to obudziła szarówa i miałam tak zamarznięte auto, że prawie się do pracy spóźniłam, dobrze że M małego dziś do przedszkola odwiózł.