Nie dziękuję kochana, nie dziękuję! Jak tam podróż? Jutro pierwszy dzień?dokladnie! Joko kibicujemy Ci![]()
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję kochana, nie dziękuję! Jak tam podróż? Jutro pierwszy dzień?dokladnie! Joko kibicujemy Ci![]()
A ile razy przed wyzdrowieniem mąż miał badanie nasienia?Anett96 jak już pisałam suplement diety promen oraz selen z wit. E i dieta, chudy nabiał, ryby, mięso jedynie drobiowie, jak najmniej produktów przetworzonych i bez utwardzaczy i ulepszaczy, i tak w ciągu trzech miesięcy cudowne uzdrowienie rzołnierzyków
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja odkąd jestem na forum też lepiej się czuję! W gronie osób, które Cię rozumieją, zawsze jest raźniej Musi się udać!Oj Natalix dziękuję za słowa otuchy, dzisiaj się bardzo podniosłam jak poczytałam forum, nam też musi się w końcu udać[emoji307][emoji307][emoji8]
tak sorrki potem doczytalam. dziekiAnett96 jak już pisałam suplement diety promen oraz selen z wit. E i dieta, chudy nabiał, ryby, mięso jedynie drobiowie, jak najmniej produktów przetworzonych i bez utwardzaczy i ulepszaczy, i tak w ciągu trzech miesięcy cudowne uzdrowienie rzołnierzyków
a jak sie czujesz?Nie dziękuję kochana, nie dziękuję! Jak tam podróż? Jutro pierwszy dzień?
2 razyA ile razy przed wyzdrowieniem mąż miał badanie nasienia?
To masz tak jak ja ja sie naczytal na necie a moj maz potem mnie wyzywa ze sobie wkrecam [emoji4] jak tam jutro do pracy? Czy juz chodzisz od poniedzialku?Kochana nie stresuj, do 2 go szybko zleci.
Wiesz co nie dzwonilam po poludniu to ustalo dzi znow tylko plamienie a plamienie to wiem ze jest normalne. Mąż mi mowil zebym nie swirowala bo wyczytal zegdyby torbiel pekla to miala bym bole duze i wymioty. Wiec sie opanowałam![]()
W pracy tak sobie! Oczywiście już szefowi powytykalam popełniane błędy w dziale... Więc stres jest ...a jak sie czujesz?
W pracy ok?
Ja podróz spoko pendolinko to szybko zlecialo. Jutro 1 welcome dayi wieczorem powrot do wawy.
![]()
I jakie były wyniki i na jakie się poprawiły jeśli mogę zapytać.
Nie mam ze sobą dokumentów, ale z tego co pamiętam to ilość zdrowych plemników chyba trzykrotnie, ruchliwość, i czas uplynnienia lepszy jakoś tak, na ostat. Iui miałam podane 180 mln zdrowych plemników, mimo to dalej nic...I jakie były wyniki i na jakie się poprawiły jeśli mogę zapytać.