reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny, miłgo dnia Wam zyczę! :)
Powiedzcie mi czy zawsze do IUI nasieniem dawcy jest ono mrozone, a nie swieże? Byłam pewna, ze świeżutkie...
Również miłego dnia życzę ;)
Z tego co wiem to mrożonego... Ale nie martw się podobno jest też ok, choć pani z vitro zadzwoniła do mojego M i pow że zamrozila 5 slomek i poinformowała nas że ruch ich będzie mniejszy po rozmrozeniu. Z tym że podobno dodaje się do nich jakiegoś płynu co powoduje ich zwiększoną ruchliwosc. 6. 02. Mam wizytę i może się czegoś więcej dowiem.

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

01 – Emilianka6966 - IUI
02 - adunnia90 - wizyta w klinice
03 – angelawwa – wizyta lekowa
05 – zylwia – test ciążowy
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
16 – Mikaaaaa - USG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Hej dziewczyny, miłgo dnia Wam zyczę! :)
Powiedzcie mi czy zawsze do IUI nasieniem dawcy jest ono mrozone, a nie swieże? Byłam pewna, ze świeżutkie...
Wydaje mi się, że mrożone...

39f8egz2yx0jwf3r.png

A u mnie dzisiaj wielki dzień, IUI w południe, może tym razem będę miała więcej szczęścia i na pewno tym razem poprawimy zabieg w domu, po ostatniej iui strasznie się czułam dlatego nie dałam rady ale teraz nie odpuszcze;) Dam znać po wszystkim

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki &&[emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam po dłuższej nieobecności. Mi również się udało zaciążyć :) Wczoraj robiłam bete i wyszło ponad 23. Jutro badanie powtarzam i mam nadzieje że ładnie urośnie. Dodam że była to 3 iui na cyklu naturalnym (jedynie był ovitrelle). Iui było na pękniętym pęcherzyku. Według moich obserwacji gdzieś 13 godzin po pęknięciu... Co do nasienia to po preparatyce 39ml... (2dni abstynencji).
Trzymam kciuki za was dziewczyny. Nie poddawajcie się i wierzcie że się uda.

reklama
Witam po dłuższej nieobecności. Mi również się udało zaciążyć :) Wczoraj robiłam bete i wyszło ponad 23. Jutro badanie powtarzam i mam nadzieje że ładnie urośnie. Dodam że była to 3 iui na cyklu naturalnym (jedynie był ovitrelle). Iui było na pękniętym pęcherzyku. Według moich obserwacji gdzieś 13 godzin po pęknięciu... Co do nasienia to po preparatyce 39ml... (2dni abstynencji).
Trzymam kciuki za was dziewczyny. Nie poddawajcie się i wierzcie że się uda.
Aska!!!!!! Gratulacje!!!!!!
Daj znać jak jutro beta. A wczoraj który miałaś dzień po IUI?

I niech mi ktoś napisze, że wątpi w powodzenie IUI to uduszę!!!! Da się? Da się!!!! Tylko trzeba wierzyć, a nie na starcie być na "nie" :) :) :)

Do góry