Emilianka6966
Fanka BB :)
Też słyszałam że do 10 dni utrzymuje się HCG po ovitrelle
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje... Normalnie dziewczyny szalejecie. To cudownie!!!! Teraz szczęśliwych 9 miesięcy życzymy.Witam po dłuższej nieobecności. Mi również się udało zaciążyćWczoraj robiłam bete i wyszło ponad 23. Jutro badanie powtarzam i mam nadzieje że ładnie urośnie. Dodam że była to 3 iui na cyklu naturalnym (jedynie był ovitrelle). Iui było na pękniętym pęcherzyku. Według moich obserwacji gdzieś 13 godzin po pęknięciu... Co do nasienia to po preparatyce 39ml... (2dni abstynencji).
Trzymam kciuki za was dziewczyny. Nie poddawajcie się i wierzcie że się uda.
Pobieram pobieram te fluidkiTrzymam mocno kciuki i wysylam ciazowe fluidki [emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chcę, żebyś zrozumiała mnie źle, ale 11 dni to trochę wcześnie na betę. Nie chcę ochładzać Twojego zapału, ale może to jeszcze ovitrelle?
Ovitrelle utrzymuje się do 10 dni od podania.
To ciąża, nie ma innej opcji. Kolejna beta tylko to potwierdzi![]()
Niech Cię te skrzydła szczęśliwie niosą na porodówkę za 9 miesięcy!a u mnie mnie było 12 dni po ovitrelle.
dzięki za nie podcinanie skrzydeł...![]()
To nie podcinanie skrzydeł tylko trzeźwe myślenie. Za każdym razem jak miałam IUI, betę robiłam dopiero w 14 dniu po. Może to tylko moje myślenie, ale nauczyłam się, że entuzjazm trzeba czasami utrzymać w ryzach. Oby w Twoim przypadku okazało się, że to ciąża.a u mnie mnie było 12 dni po ovitrelle.
dzięki za nie podcinanie skrzydeł...![]()
Liczę,że czekanie zaowocuje dwoma kreskami!!!! Mój drugi tydzień czekania na zrobienie testu dłuży się niesamowicie...;-)Ja już po IUI, wracam do domu i teraz zaledwie 14 dni czekania- cała wieczność, co do przebiegu pęcherzyki duże, ale jeszcze nie pękły, endometrium 16,zalecił współżycie żeby przyspieszyć pękanie, IUI po 40 godzinach od ovitrelepęcherz miałam pełny ledwo wylezalam 15 min
a teraz błogie czekanie