reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aha, dla mnie mało przekonujące dowody. Po rozmrożeniu różnie to bywa. Zostaję przy dwóch :cool: A Tobie oby się udało od razu :)
A u Ciebie ktora teraz bedzie IUI? Nie dziekuje zeby nie zapeszyc [emoji4] a Tobie zycze zebys nie musiała sie zastanawiać nad zarodkami tylko zeby nastepna IUI przyniosła upragnione II krechy [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie pewnie ze nie [emoji6] lekarz stwierdzil ze gdybym miała ponad 35 lat to odrazu by mi 2 zaproponowal a teraz z moimi wynikami i wiekiem spokojnie 1.

Po drugie nie wiadomo nigdy ile zarodkow sie uzyska jesli tylko 2 i 2 chcesz miec podane odrazu to do zamrozenia nie masz zadnego i jesli sie nie uda to nie masz zadnego zarodka do crio. A jesli otrzymasz 2 zarodki z jednego bedzie transfer i jesli sie nie uda to masz jeden zamrozony do kolejnej proby.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez zdecydowalam sie na 1 zarodek wlasnie z tych powodow ktore opisujesz do tego gin mowil ze z blizniacza jest duzo ciezej pod wzgledem ze to ciaza juz wysokiego ryzyka...rybka z po in vitro tez wziela 1 a zrobily sie dwa dzieciaczki :)

U mnie lubią powstawać polipy w macicy, ale histeroskopia i czyszczenie macicy ciąży nie dały jak na razie. U męża lekko obniżona ruchliwość nasienia, ale iui powinno było to przeskoczyć a jak widać bez skutku po dwóch próbach. Jeden jajowód mam niedrożny, ale kto wie może juz się udrożnił po ostatniej histeroskopii bo był usunięty mały polip przy ujściu tego jajowodu.

Tak naprawdę nieważne jest jakie są przyczyny, ważne że już podchodzimy do kosztownych kroków i też obciążających organizm także nie chcę rozciągać tej przyjemności i nie chcę całą młodość spędzić w Klinice Niepłodności :(

Dzięki za kciuki, oby tak bylo! :rofl: Czeka mnie trzecia iui.

To już niedaleko! Wszystko będzie dobrze. Już niedługo się zobaczycie :) Już wybraliście imię?

reklama
Do góry