Bardzo ! Ja juz przynajmniej wiem teraz jak to wyglada i inaczej bede sie czula i myslalakurcze dlaczego to czekanie jest etakie dołujące najpierw się czeka na iui a potem na jego wynik
reklama
cikulinka
Fanka BB :)
To super ...@ ma mi przyjsc 10 i lepiej niech tak sie trzymajutro do niej zadzwonie i bede sie z nia konsultowala !! Kochana teraz 3mam kciuki i musi Ci sie udac
[/QUOTEjest
jesteś kochanaTo super ...@ ma mi przyjsc 10 i lepiej niech tak sie trzymajutro do niej zadzwonie i bede sie z nia konsultowala !! Kochana teraz 3mam kciuki i musi Ci sie udac
![]()
![]()
cikulinka
kurcze ale wiesz co narmalnie masz taka super postawe normalnie mam ochote cie poznaćBardzo ! Ja juz przynajmniej wiem teraz jak to wyglada i inaczej bede sie czula i myslalateraz do przodu i dalej dzialamy
![]()
No bardzo super hehe szczegolnie dzis jak utopilam swoje smutki w % i plakalam jak male dzieckokurcze ale wiesz co narmalnie masz taka super postawe normalnie mam ochote cie poznać![]()
cikulinka
no może mam taką nadzieje a z makijazem dasz rade nie takie smutki się maskowałoNo bardzo super hehe szczegolnie dzis jak utopilam swoje smutki w % i plakalam jak male dzieckoale teraz jak za machnieciem czarodziejskiej rozdzki buuuum zniknelo
usmiecham sie i patrze w lustro boze jak ja jutro bede wygladala !! Trzeba bedzie sie napracowac nad makijazem !
a kto wie moze bedziemy mialy okazje sie spotkac w gabinecie ?
![]()
ej to moze oznaka ciazy?Adunia super... Dawaj znać na bieżąco co i jak...
Do tych kosztow doliczyć trzeba jeszcze ewentualne mrożenia komórek i zarodków... Czyli trzeba liczyć że 10000 plus leki z 1500, to jeszcze tragedii nie ma... Oby tylko się udało... Będę trzymać kciuki że wszystkich sił... I cieszę się razem z tobą... U mnie to będzie następny krok... Tylko mąż nie chce jeszcze... Ale w następnym cyklu mam zrobić amh i będziemy myśleć z gin kiedy będę podchodzić do ivf - czy mogę czekaćczy już trzeba działać..
Suuuuuuper [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
W pracy szaleństwo ale ja się nie daje bo nie mogę się zbędne stresować... Czuję się świetnie, cudownie... Tylko brzuch i plecy pobolewają jak na @, szczególnie po przytulankach - nie wiem czemu już jak okres dopiero za ponad tydzień no ale po ostatniej IUI też tak było więc luz...
A ty Anett jak tam? Jak dziś było?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
chaos ogolniebo to nowe nic nie ma trzeba stworzyc, zbudowac. jest co robic
No oczywiscie ze tak !! Dam znac jutro co Pani Doktor powiedzialano może mam taką nadzieje a z makijazem dasz rade nie takie smutki się maskowało![]()
cikulinka
koniecznie bede czekać jak tylko wróce z pracy.....ja też dam znać w poniedziałekj co i jak kiedy tzrymamy kciukiNo oczywiscie ze tak !! Dam znac jutro co Pani Doktor powiedziala![]()
To cudownie kochana ze tak się poukładało.. Wierzę ze w sprawach maleństwa też się poukłada... Trzymam kciuki bardzo mocno.... &&&&&ej to moze oznaka ciazy?hih fajno by bylo! oj zazdroscilabym. tak pozytywnie
![]()
chaos ogolniebo to nowe nic nie ma trzeba stworzyc, zbudowac. jest co robicjestem w swoim zywiole bolubie jak sie dzieje
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jade dziewczyny na3 bete. Boje sie bardziej niz przed 1. Trzymajcie kciuki wyniki pewnie beda ok 13-14 .
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: