reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Odpoczelam [emoji4] teraz siedze w pracy i juz odliczam czas do 16.
Ja podchodzilam do IUI miesiac po miesiacu. Trzymam kciuki czekam na dobre wiesci &&& [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A my na twoje dobre wieści.... Mam nadzieję że nas tu nie opuścisz na forum IUI...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc DziewcZyny.. .. mam do Was pytanie chce cOś zrobić test pc Ale zauważyłam ze w ogóle nie mam śluzu plodnego czy to może zauważyć na wyniki?? A słyszeliście może o takim żelu pre seed podobno ułatwia przebycie plemników?? Trzymam kciuki za dzisiejsze bety....

Czesc DziewcZyny.. .. mam do Was pytanie chce cOś zrobić test pc Ale zauważyłam ze w ogóle nie mam śluzu plodnego czy to może zauważyć na wyniki?? A słyszeliście może o takim żelu pre seed podobno ułatwia przebycie plemników?? Trzymam kciuki za dzisiejsze bety....
Hej Froncia. Ja o zelu nie sluszalam ale przed testem pc bralam olej z wiesiolka od 1dc do owulacji. To pomaga na sluz.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
przepraszam przez przypadek wcisnęłam bo chciałam odpisac:(

Do góry