reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny wiem, ze pewnie jestem nieodpowiedzialna, ale czy przy stymulacji mogę napić się wina??? Zaraz mnie tu rozniesie, mam jakieś nerwy a tabletek uspokajających brak.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O dziękuję. Ja w invimedzie za samą iui nasieniem dawcy place 1750 zł.druga była udana niestety ciąża poza maciczna :( ale nie poddaje się jeszcze. może lekarz pozwoli kolejny raz spróbować choć ryzyko powtórki niestety ogromne :( trzymam za was wszystkie kciuki dziewczyny
Ciąża pozamaciczna nie jest przypadłością, że musi się powtarzać. To po prostu nieszczęśliwy traf, nie jest jak z poronieniem, że mogą być wtórne, więc będzie dobrze :)
No drogo a w Novum iui nasieniem dawcy 1900!

A jak jest problem u Was ?
Mąż ma azospermie dlatego korzystamy z dawcy ja mam endometroze ale do iui nie była jakaś straszna przeszkodą jednak mogła przyczynić się do ciąży poza macica :( jutro mam wizytę w klinice może dowiem się czegoś więcej

Ciąża pozamaciczna nie jest przypadłością, że musi się powtarzać. To po prostu nieszczęśliwy traf, nie jest jak z poronieniem, że mogą być wtórne, więc będzie dobrze :)
O kurcze to jeszcze drożej :( nas dwa podejście z lekami i dojazdem kosztowały już z 7000 tys dlatego nie mamy teraz kasy na in vitro. Jak lekarz zezwoli podjedziemy jeszce do iui

Mąż ma azospermie dlatego korzystamy z dawcy ja mam endometroze ale do iui nie była jakaś straszna przeszkodą jednak mogła przyczynić się do ciąży poza macica :( jutro mam wizytę w klinice może dowiem się czegoś więcej
Ojej :( wiesz co ja nie wiem co bym wolala bo u nas problemu nie ma zadnego i nie wiem czemu dalej nie moge zajsc w ciaze :( fakt mam za wysoka prolaktyne ale caly czas przyjmuje leki i juz mam ja niska caly czas zbijana... Jesten po pierwszej nieudanej IUI teraz czekam na @ i podchodzr do nastepnej...a Ty do nastepnej podchodzisz tez jakos w najblizszym czasie ?

Mam taką nadzieję bo nie wiem czy przeżyłabym to drugi raz :(

Ojej :( wiesz co ja nie wiem co bym wolala bo u nas problemu nie ma zadnego i nie wiem czemu dalej nie moge zajsc w ciaze :( fakt mam za wysoka prolaktyne ale caly czas przyjmuje leki i juz mam ja niska caly czas zbijana... Jesten po pierwszej nieudanej IUI teraz czekam na @ i podchodzr do nastepnej...a Ty do nastepnej podchodzisz tez jakos w najblizszym czasie ?
Jutro mam wizytę kontrolna po laparoskopi trzy i pół tygodnia ( tak usunęli ciążę z jajowodu) powoli dochodzę do siebie psychicznie bo fizycznie jest ok i mam nadzieję że lekarz zdecyduje że możemy mieć jeszcze iui. Trzymajcie proszę kciuki

reklama
Do góry