reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Luteina dopochwowo 2 x 0.1 ból mam miesiaczkowy...
Miałam wcześniej plamienia ale koło 14 dnia po IUI a nie od 10 dnia po IUI... I to były plamienia a teraz śluz zabarwiony
.. Kurde chyba znów się nie udało... A to była ostatnia IUI... Teraz szukam kliniki od in vitro Warszawa i okolice bo w mojej samo in vitro kosztuje 10000 bez leków bez ewentualnego mnożenia itp

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko trzymam mocno kciuki aby objawy byly ciążowe [emoji4] && kiedy testujesz?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widzisz... Takie nasze życie... Może jutro zrobię tą bete... Dziś słabo się czuję...grypsko mnie chyba łapie...
Liczę na to że Warszawa się ogarnie i będzie dofinansowywala ivf... Bo ponad 10000 to teraz nie mam... Chyba że wezmę kredyt...

Zrób jutro betę i już raczej powinna wyjść. Trzymam mocno kciuki, bo skoro jest inaczej niż wcześniej to może akurat...[emoji4]
A co do kosztów to rzeczywiście. U nas koszt in vitro już pewnie poszedł na wizyty, stymulacje i iui. Mąż mowi żebym się nie przejmowała tylko walczyła dalej. Ale weź tu się nie przejmuj, co dołożyliśmy na rozbudowę domu to już prawie poszło. Teraz iui i mam nadzieję, że się uda, a jeśli nie to już nie chce trzeciej próby tylko od razu in vitro.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

No chyba jutro spróbuję... 13 dni po IUI nie będzie za wczesnie

Bądź dobrej myśli:) A infekcja i ogólne osłabienie organizmu to też jakiś mały symptom...Myśl dzisiaj tylko o sobie, zrelaksuj się, zrób to na co masz ochotę, choćby to miało być leżenie pod kocykiem z pilotem w ręku...

a ja dzisiaj 8 dzień po IUI, czuje się bardzo dobrze, nie mam żadnych przykrych dolegliwości, z wyjątkiem ospałości ale to najbardziej w godzinach popołudniowych. Oczywiście jestem pełna nadziei,ale zawsze biorę pod uwagę niepowodzenie. Trzymam się wersji, jeśli w coś bardzo uwierzysz to tak będzie.W tym cyklu piję pokrzywę i koper włoski, dzięki temu nie męczą mnie już przykre dolegliwości. W tamtym cyklu czułam się jak słoń który zaraz wybuchnie, a teraz jakoś tak mi lekko...Czekam do weekendu żeby rano dłużej pospać, no i gości mam- przyjeżdżają dwa smyki mojej siostry,3 i 6 lat, będzie wesoło, a ciotka znów musi się popisać kulinariami żeby dogodzić łobuzom:) przelecą te dni szybciorem, a w poniedziałek będzie 12 dni po IUI i już blisko efektów, obiecałam sobie że jak wszystko pójdzie pozytywnie zmykam na zwolnienie na 3 tygodnie, wolałabym dmuchać na zimne, pracuje w miejscu gdzie można się wszystkim zarazić, co prawda teraz w osobnym pokoju siedzę ale klienci ci sami...

reklama
Mnie bolało w boku od torbieli. Ból jak na owulację tylko prawie non-stop.Trochę promieniujacy na nogę, tak jakby trochę drętwiała.

Do góry