reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
angelawwa, wszystkiego najlepszego i niech się spełni twoje największe marzenie!!! :)

azjak, na pewno będzie dobrze! Zazdroszczę Ci tych bucików, też planuję cos takiego zaaranżować jak w końcu zajdę ;)

wiola, szkoda, że monitoring nie dał nadziei na cud w tym miesiącu. Też popieram, że warto rozważyć cykle stymulowane. U mnie też niestety idealnie nie jest. Mam po dwa pęcherzyki w każdym jajniku ale mniejsze są akurat po drożnej stronie 13 i 11. Jednak podjęłam decyzję, że ruszamy z IUI. Wierzę że jeszcze ładnie urosną i kto wie może po histero ta druga strona też jest drożna. Także w środę monitoring, a IUI pewnie już w czwartek.

Emilianka, też bardzo tu chcemy żebyś zaskoczyła i jutro już byłaś happy :rofl:

reklama
Walentynki u mnie nie okazały się dniem szczęśliwym Właśnie wróciłam z Gdyni, trzy pecherzyki dwa na prawym jeden w lewym, ale co? Endometrium 3,5 i znowu brak inseminacji. Dostalam skierowanie na histeroskopie trzeba sprawdzić co i czy coś jest nie tak. Już nie wytrzymałam i popłakałam sie w gabinecie, stale coś i pod górke

Walentynki u mnie nie okazały się dniem szczęśliwym Właśnie wróciłam z Gdyni, trzy pecherzyki dwa na prawym jeden w lewym, ale co? Endometrium 3,5 i znowu brak inseminacji. Dostalam skierowanie na histeroskopie trzeba sprawdzić co i czy coś jest nie tak. Już nie wytrzymałam i popłakałam sie w gabinecie, stale coś i pod górke

Kurcze, czemu to endometrium nie rośnie, brałaś jakieś leki na endo? Może faktycznie histeroskopia coś wyjaśni, nie można się poddawać, takie zaburzenie z niczego się nie bierze,może trzeba dobrze podregulować hormony...Ja miałam słabe endo, no ale takie 6,7...po femibionie i sterydach 13,14 przy IUI

Agneś, współczuję :( A wcześniej tak nie miałaś? Lekarz widzi jakieś powody takiego stanu rzeczy? Trzeba tu gruntownie wszystko zbadać. Ehh, straszne to rozczarowanie :(

reklama
Do góry