reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Trzymam kciuki. Wlasnie wrocilam od lekarza. 3 miesiace odpoczynku robimy, bez stymulacji, bez lekow, na poczatku czerwca mam sie stawic w szpitalu na 3dni bedzie mi gin robil pelny przeglad. Mamy sie z Malzem wyluzowac, zyc pelnia zycia i nie myslec o staraniach.
Postaram sie do Was zagladac jak najczesciej ale tez chce troche odciazyc glowe [emoji6] pewnie jak ja bede podchodzila do iui to wszystkie bedziecie juz z brzuchami [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej kobietki jak sie zapowiada dzień????? u mnie już 9 dzien po iui no i jakoś tak jakoś wstałam godzine przed budzikiem dziwne jak na mnie ale pieknie słonko zaczyna swiecić:)......zapowiada się długi dzień w parcy a póżniej długo wyczekiwane kino z przyjaciółką nie byłam w nim od 8 miesięcy:).., móże troche pozwoli mi zapomnieć o moich obawach czy się udało tym razem czy nie.......
miłego dnia kochane zajrze wieczorkiem do was i trzyma kciukasy za wszystkie za siębie też :

Emilianka bardzo mi przykro ;( mam nadzieję że Twoja dalsza droga w końcu zaowocuje za co będę trzymać kciuki :)

Anett96 trzymam kciuki za dzisiaj &&&&&

Witam też nowe staraczki ;)

39f8egz2yx0jwf3r.png

Ostatnia edycja:
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,

złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

16 - Anett96 - IUI
16 - Mikaaaaa – pierwsze USG

17 – ludek – IUI
20 – zylwia – monitoring cyklu
21 – jolancik – wizyta u lekarza
20 – adunnnia90 – wizyta w klinice
21/22 – cikulinka – beta hcg
28 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Czy kogoś jeszcze dopisać do naszego kalendarza? :) Może nowe dziewczyny?

Ostatnia edycja:
Witam ! czekam na @ i startujemy z in vitro, decyzja zapadła. Czy ktoś zaczyna niebawem? Muszę trochę się doszkolić w tej materii bo do tej pory omijałam temat, twierdząc że mnie to nie dotyczy. Jestem pozytywnie nastawiona, chce już mieć to za sobą, bo ta droga nasza nie ma końca...

reklama
Do góry