Dzisiaj o 17 będzie wszystko jasne...Wiola, teraz czekamy z nadzieją na wynik twojego monitoringu :-)
reklama
Anett trzymam kciukiDziękuję Natalix![]()
Ale jeśli chcesz podejść do in vitro to porozmawiaj z lekarzem już, bo nie wiadomo od kiedy zacznie Ci stymulację. Może chcieć też puścić Cię dlugim protokołem, a to oznacza miesiąc antykoncepcji w tabletkach i dopiero stymulacja. Dziewczyny z reguły zaczynają zastrzyki ok 3 dnia cyklu, ale upewnij się.Czy ktoś podchodzi do invitro w gamecie? Jaka jest stymulacja? Na pewno większa dawka niż przy iui...Ktoś wystartował?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
Fanka BB :)
Dziewczyny jeszcze takiej załamki nie miałam nigdy. Siedzę w pracy i chce mi sie płakać. Nie mam chęci do niczego. Najchętniej schowałabym sie przed całym światem. Chodzą mi myśli po głowie żeby sie poddać, nie mam już siły za dużo emocji bólu mnie to kosztuje. A co jeśli inv tez sie nie powiedzie. Chyba sobie z tym nie poradzę. [emoji30] Przepraszam wiem, powinnismy tu bardziej sie nakręcać ze wszystko sie uda i bedzie cacy. Tylko jak sie ciagle i ciagle pomimo walki i dobrego nastawienia dostaje nóż w serce. To ile można.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
nie odpuszczaj, nie łam się, ja też jak wczoraj zobaczyłam wynik bety nogi mi sie ugięły, wsiadałam do samochodu, na co mąż mówi koniec,próbujemy in vitro,póki mam siły fizyczne i psychiczne, bo jestem na skraju wyczerpania...startuje z myślą: będę mamąDziewczyny jeszcze takiej załamki nie miałam nigdy. Siedzę w pracy i chce mi sie płakać. Nie mam chęci do niczego. Najchętniej schowałabym sie przed całym światem. Chodzą mi myśli po głowie żeby sie poddać, nie mam już siły za dużo emocji bólu mnie to kosztuje. A co jeśli inv tez sie nie powiedzie. Chyba sobie z tym nie poradzę. [emoji30] Przepraszam wiem, powinnismy tu bardziej sie nakręcać ze wszystko sie uda i bedzie cacy. Tylko jak sie ciagle i ciagle pomimo walki i dobrego nastawienia dostaje nóż w serce. To ile można.
Emilianka6966
dzwoniłam wczoraj, zaczynam od razu, oczywiście jeżeli po badaniu okaże się że wszystko ok, a tymczasem czekam na @, bo ni widu ni słychu, czuje sie jakby było juz po, może przyjdzie znienackaAle jeśli chcesz podejść do in vitro to porozmawiaj z lekarzem już, bo nie wiadomo od kiedy zacznie Ci stymulację. Może chcieć też puścić Cię dlugim protokołem, a to oznacza miesiąc antykoncepcji w tabletkach i dopiero stymulacja. Dziewczyny z reguły zaczynają zastrzyki ok 3 dnia cyklu, ale upewnij się.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Vinszka
Eh, nie mam pojęcia jak się tutaj cytuje 
Mnie można dopisać na 20.02 - wizyta + ocena cyklu.
Nawet bym prosiła was, aby trzymać kciuki, bym faktycznie mogła podejść do iui. Mam w planach jeszcze w tym roku urodzić! A co!
Mruch Uwierz mi, wiem jak porażki bolą i jak ciągną nas w dół. W ciągu ostatniego roku zaczynam siwieć! To ze stresu i nerwów. O tyle fajnie, że podchodzicie do ivf. Szczerze powiedziawszy, mnie ta próba ominie. Pozostała mi nadzieja na iui.

Mnie można dopisać na 20.02 - wizyta + ocena cyklu.
Nawet bym prosiła was, aby trzymać kciuki, bym faktycznie mogła podejść do iui. Mam w planach jeszcze w tym roku urodzić! A co!

Mruch Uwierz mi, wiem jak porażki bolą i jak ciągną nas w dół. W ciągu ostatniego roku zaczynam siwieć! To ze stresu i nerwów. O tyle fajnie, że podchodzicie do ivf. Szczerze powiedziawszy, mnie ta próba ominie. Pozostała mi nadzieja na iui.
adunnnia90
Jolancij wpisz mi 20.02 wizyta w klinice,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LUTY
16 - Anett96 - IUI
16 - Mikaaaaa – pierwsze USG
17 – ludek – IUI
20 – zylwia – monitoring cyklu
21 – jolancik – wizyta u lekarza
21/22 – cikulinka – beta hcg
28 – Oska305 – beta hcg
MARZEC
01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdyCzy kogoś jeszcze dopisać do naszego kalendarza?
Może nowe dziewczyny?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Czyli mniej wiecej równo startujemy z ivf [emoji4] ja w pon ma 2 wizyte przygotowujaca do in vitro na 1 musialam sie zgosil do 25 dc dostalam estrofem i biore od 25 dc 2 tab dziennie. I w pon reszty sie dowiem [emoji4] my gameta lodz badania mamy jeszcze wazne te z IUI u narazie innych nie potrzebujemy. Tylko ze my do IUI mamielismy tez kariotypy zrobione nie wiem jak u Ciebie bo nieraz do ivf wymagajadzwoniłam wczoraj, zaczynam od razu, oczywiście jeżeli po badaniu okaże się że wszystko ok, a tymczasem czekam na @, bo ni widu ni słychu, czuje sie jakby było juz po, może przyjdzie znienacka![]()
reklama
Emilianka6966
Mnie kazał czekać na okres i dopiero w ciągu trzech dni przyjechać, o kariotypie nic ni mówił, chyba nie ma konieczności, wszystkie badania mam ważne. Już bym chciała zacząć, ale trzeba cierpliwie poczekać na @. To fajnie- jedziemy na jednym wózku, pisz na kazdym etapie będzie łatwiej przez to przejść, na ten czas jeszcze jesteś w starym cyklu czy już nowy?Czyli mniej wiecej równo startujemy z ivf [emoji4] ja w pon ma 2 wizyte przygotowujaca do in vitro na 1 musialam sie zgosil do 25 dc dostalam estrofem i biore od 25 dc 2 tab dziennie. I w pon reszty sie dowiem [emoji4] my gameta lodz badania mamy jeszcze wazne te z IUI u narazie innych nie potrzebujemy. Tylko ze my do IUI mamielismy tez kariotypy zrobione nie wiem jak u Ciebie bo nieraz do ivf wymagaja
Podziel się: