Jaki to wózek? Bardzo ładnie się prezentujeA oto Kubusiek w swoim nowym wózeczku-hmm chociaż na poczatku nie bardzo lubial w nim jeździcale całe szczęście że z czasem mu przeszło i juz polubił
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki to wózek? Bardzo ładnie się prezentujeA oto Kubusiek w swoim nowym wózeczku-hmm chociaż na poczatku nie bardzo lubial w nim jeździcale całe szczęście że z czasem mu przeszło i juz polubił
![]()
My też musimy zdejmować kółka X landera wkładając wózek do bagażnika, pomimo, ze nie jest taki mały. Ale za to Majka w spacerówce czuje się jak królowa i nareszcie nie słyszy jej krzyku całe osiedle, gdy ostatnio wychodziłam w gondoli. Dlatego przesiadłyśmy się do spacerówki już 3 tygodnie temu i jest super.A Filip od wczoraj w spacerówce...narazie jest oki, ale trudno mi włożyć wózek do bagażnika, bez zdejmowania kół nie ma szans..ważne, ze małemu sie podoba![]()
No proszę, kto by pomyślał jakie szerokie zastosowanie ma ten Ludwik oprócz mycia naczyń, najpierw Agusi mąż na nim mosty przesuwał, a teraz Ewamat dzięki niemu wymieniła piankę na rączcePytałam Was kiedyś jak zmienić piankę na rączce. Okazało się, że pomocny był zwykły płyn "Ludwik". Wystarczyło kilka kropel i całą pianka bez najmniejszych oporów wsunęła się na swoje miejsce. Piszę to "na wszelki wypadek". Jeżeli się komuś uszkodzi ta pianka, to nie jest żadna tragedia. Mój wózeczek wygląda teraz ja nowy:-)
No to mój wózek w ogóle by się Wam nie zmieścił do samochodu, bo zajmuje dużo więcej miejsca po złożeniu niż X-lander. Ja mam skodę octavię combi i wózek się mieści, i nawet 2 duże torby podróżne i jeszcze dużo szpargałów, ale mam naprawdę duży bagażnik. Jeszcze pies z tyłu jeździMy też musimy zdejmować kółka X landera wkładając wózek do bagażnika, pomimo, ze nie jest taki mały. Ale za to Majka w spacerówce czuje się jak królowa i nareszcie nie słyszy jej krzyku całe osiedle, gdy ostatnio wychodziłam w gondoli. Dlatego przesiadłyśmy się do spacerówki już 3 tygodnie temu i jest super.
ja też dokładnie na to samo postawiłampostawiłam na duze pompowane kółka i sztywne oparcie:-)